Realitatea TV, boicotata. Din solidaritate cu Rares Bogdan, un jurnalist refuza sa mai participe la emisiunile acestui post

news

Jurnalistul Laurentiu Ciocazanu anunta ca isi inceteaza colaborarea cu postul Realitatea TV dupa ce Cozmin Gusa i-a interzis lui Rares Bogdan sa mai apara pe post.

„Ma vad nevoit sa incetez colaborarea cu Realitatea TV, dupa anuntul lui Rares Bogdan privind interzicerea participarii sale la emisiunea „Jocuri de putere” din aceasta seara, urmare a conflictului cu Cosmin Gusa. Le cer scuze colegilor de la Realitatea TV, pentru ca am fost nevoit sa refuz invitatia la emisiunea de la ora 21.00, din aceasta seara, ei n-au nicio vina. Nu voi mai participa la emisiunile postului TV, pana cand Rares nu va reveni la „Jocuri de putere”! Publicul frumos si tot mai numeros – din tara si din Dispora, interesant de adevar si de justitie, de o Romanie altfel, europeana, nu teleormaneana-, nu merita asa ceva.

Dar… asta-i realitatea! Imi voi face in continuare meseria de jurnalist liber acolo unde voi putea, alaturi de colegi care respecta jurnalismul curat si de publicul interesant de opiniile mele.

P.S.: N-am vorbit deloc cu Rares Bogdan pe tema asta. Decizia mea e una de solidaritate cu el si cu cei interzisi pe post, dar si din respect pentru publicul frumos care asteapta de la mine un astfel de gest. Multumesc Realitatii TV pentru colaborarea de pana acum”, a scris Ciocazanu pe Facebook.

Cozmin Gusa a anuntat, miercuri, ca Rares Bogdan nu mai intra pe post pentru ca „nu vrea redactia”.

„O sa am o discutie cu Rares Bogdan diseara sau maine. Deocamdata nu intra pe post pentru ca nu vrea redactia. Conducerea editoriala nu poate trece peste incidentul de aseara si eu ii dau dreptate. Cum poti sa zici sa fie dat afara directorul statiei, care nu a gresit cu nimic? Acum plec la Cluj si apoi voi discuta cu Rares Bogdan, voi vedea ce isi asuma din greseli.

In aceasta seara si maine seara emisiunea ‘Jocuri de putere’ va fi realizata de Claudiu Popa, care revine dupa ce DIICOT a decis ca am avut dreptate cand am spus ca el nu a gresit cu nimic”, a declarat Gusa pentru hotnews.ro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: