Realizator la Antena 3, intoxicari si-n ziua de Paste. Explicatii abracadabrante privind protestele: „Manipulare de tip ‘Balena Albastra'”

news

Realizatorul Antena 3 Adrian Rusu sustine ca protestatarii antiguvernamentali sunt manipulati pe modelul „Balena Albastra”. Cel care s-ar afla in spatele manipularii este, nicio surpriza, George Soros.

”Cineva, in mod limpede, vrea sa tina masa mobilizabila, sa le dea din cand in cand un test: `Ia sa vedem noi acum daca va pun eu sa faceti asta`. Este modelul `Balena Albastra`! Cineva este stapanul `Balenei Albastre` in viata noastra de zi cu zi, cineva ne spune- si noi credem ca e mintea noastra cea care lucreaza- sa facem asta, sa ne ducem incolo, sa fim impreuna cu astia si in niciun caz impreuna cu aia si noi credem ca este propriul nostru discernamant care lucreaza in momentul acela.

Cineva, fara indoiala, nu asa o instanta nedefinita, ci eu cred ca este cineva foarte concret, cu niste planuri extrem de pragmatice, care are interes ca, la un moment dat, chestiunea asta sa o dirijeze spre o actiune politica, sa o dirijeze spre o actiune economica, sa o dirijeze spre un interes foarte precis”, a spus Adrian Ursu intr-un interviu pentru DCNews.

Ursu a spus apoi ca toate aceste manipulari sunt puse la cale de George Soros si a exemplificat cu protestele Rosia Montana.

”Scandal imens, mitinguri, `hai fa-n fan` sau cum se chema, cred ca Fan Fest, tineri revoltati pentru ceea ce se intampla, ONG-uri care organizau mitinguri. Se demonstreaza stiintific ca o buna parte din acele ONG-uri aveau sprijin direct sau indirect de la fundatiile lui Soros. Eu sunt printre cei care dispretuiesc punerea lui Soros asupra raului universal si, mai ales, asupra tuturor celor ce se intampla in Romania.

In cazul acesta concret, lucrurile sunt dovedite. Se face taraboi, se blocheaza proiectul, actiunile Gold Corporation se duc in cap, cand ele ajung jos-jos-jos ca pret, ce sa vezi, domnul Soros, prin niste companii ale sale, cumpara actiuni Gold Corporation foarte-foarte-foarte ieftine si le spune: bai, baieti, care mintingeati voi, care hai fa-n fan sau Fan Fest, ia stati voi potoliti un pic si se face liniste aproape un an, nu ai mai auzit nimic in legatura cu asta. Apoi vine un anumit ministru al Mediului care spune: `am dat semnatura pentru preavizul de nu stiu ce`.

Hopa, cum se duc ele actiunile in sus, alea care fusesera cumparate ieftin. Mai stam un pic, mai bine un ministru al Culturii care spune ca dam descarcarea arheologica, dar ne mai gandim daca este definitiva, dar totusi e ceva, mai cresc actiunile alea care erau foarte ieftine. De asta zic, ca aceasta actiune de manipulare nu e doar asa, fara nicio miza, uneori are scopuri economice precise. Atunci, cred ca cineva doreste sa faca din cand in cant teste, reusite, esuate, care se bazeaza de cele mai multe ori pe o nevoie si o reactie fireasca a oamenilor de a se implica”, a declarat Ursu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,


Comentarii: