Realizator TV pesedist, catre romanii din Diaspora: „Boschetarilor, sa va manance coronavirusul, ba! N-ati dat un leu impozit statului roman”

news

Daniel Nanu, un „jurnalist” sportiv care a aparut inclusiv la Pro X, lanseaza un val de atacuri suburbane la adresa romanilor din Diaspora care doresc sa se intoarca acasa. El ii numeste „boschetari” si ii injura cum ii vine la gura.

Nanu sustine ca acesti romani nu au dreptul sa se intoarca acasa pentru ca nu ar fi platit niciun leu impozit statului roman. „Mortii mamelor voastre de boschetari care veniti din afara, fara sa dati un leu impozit, fara sa contribuiti cu un leu in sistemul public de sanatate! Sa va manance coronavirus, ba!”, a scris Nanu pe Facebook.

Aceasta postare a fost stearsa apoi, insa a continuat in acelasi mod.

„Am platit din 1990 pina azi, cateva sute de mii de euro impozite si taxe la statul roman. Sute de mii de euro direct la bugetul statului. Nimic la negru. Nu am luat de la stat o zi de analize, nu am luat un piramidon cu reducere. Am dreptul sa zic la boschetarii care vin in tara fara sa fi dat 1 euro la sistemul nostru de sanatate si la cretinii care ii asteapta sa le dea Coronavirus, un mesaj: Sictir!”, a scris Nanu.

Alte postari similare ale „jurnalistului”:

Ieri, 20 de autocare au intrat in tara, da pa Jarmania. Sa vedeti ce infractiuni si ce coronavirusi v-au adus. Hai, sanatate!

Cred ca pentru impozitele si taxele pe care le-am platit catre statul roman, din 1990 incoace, calculati voi cam cat se aduna, pot sa-mi exprim o parere. Suntem intr-un moment foarte greu. In opinia mea, nu mi se pare corect ca oamenii alungati din Italia sau Spania, cei care nu au au contribuit macar cu un euro la sistemul romanesc de sanatate, sa urle ca vor acasa!

Oameni care nu au pus 1 (un) euro in acest sistem de sanatate. Eu am pus 10 % la asigurari de sanatate. De vreo 30 de ani. Imi pare rau de cei care latra ca vor diapora acasa. Cei din diaspora, multi dintre care au ajuns, inseamna: boschetari care au mintit ca nu vin din Italia, cei care au trimis in Romania bani la negru, indivizi care nu au contribuit cu nimic la sistemul de sanatate. Pentru aceasta categorie, cred ca pot sa spun: Ramaneti acolo, nu veniti aici cu virusii dupa voi!

Daniel Nanu a avut anterior numeroase postari inspirate de propaganda PSD.

Mesaje similare cu ale lui Daniel Nanu au fost distribuite pe Facebook si de deputatii PSD Catalin Radulescu si Lia Olguta Vasilescu.

Citeste si: Olguta si Ingrid Mocanu, mesaj iresponsabil, de amplificare a panicii: „Va veni urgia, vom muri cu zile. In doua saptamani vom fi noua Italie/Spanie”

Mai mult despre: ,

Comentarii: