Reapare Vasile Blaga, disperat: „Te rog, Ludovic, te rog, Florine, mai struniti-i pe cate unu-doi naravasi pe care-i aveti pe langa voi, sa nu mai dati atata mancare presei”

politica

Europarlamentarul Vasile Blaga, unul dintre cei care au pus in opera fuziunea dintre PNL si PDL, ii sfatuieste pe cei doi candidati la presedintia PNL sa se asigure ca partidul ramane unit si le recomanda acestora sa ii „struneasca” pe „naravasii” care „dau de mancare presei”. Blaga considera ca „acea teorie pe care o au unii in creier ca cel care castiga ia totul, nu va face decat sa fragilizeze partidul”.

„El (Partidul National Liberal – .r.) va trebui sa fie si in viitoarea legislatura principalul partid de guvernare, cu un scor si mai bun decat cel pe care l-ati obtinut acum, dar pentru asta trebuie sa ramana un partid unit si care in continuare sa se intareasca si, pentru aceea, te rog, Ludovic, te rog, Florine, faceti toate demersurile ca sa tineti partidul unit! Astazi mi-au placut discursurile voastre, asa trebuie sa fie! Mai aveti de facut un lucru: ia mai struniti-i pe cate unu-doi naravasi pe care-i aveti pe langa voi, sa nu mai dati atata mancare presei, pentru ca nu e nevoie!”, le-a transmis Vasile Blaga celor doi candidati pentru presedintia PNL, in aplauzele asistentei, informeaza news.ro.

Blaga considera gresita parerea conform careia cel care obtine functia de presedinte „ia totul”.

”Am condus atatea campanii, am participat la atatea congrese. M-am luptat in Congres, in 2011 cu domnul Boc. A castigat dansul, dar partidul a ramas unit, iar ponderea pe care am obtinut-o eu, patruzeci si ceva la suta, s-a regasit in viitorul Birou Permanent National al partidului. Asa trebuie sa fie si acuma! Acea teorie pe care o au unii in creier ca cel care castiga ia totul, nu va face decat sa fragilizeze partidul! Sa fie clar lucrul asta!

Si va rog pe amandoi, indiferent cine va conduce partidul in continuare: dom-le, aveti grija de primari 365 de zile pe an! Nu numai cand suntem in campanii interne sau in campanii de alegeri generale. Pana la urma – ca ne convine, ca nu ne convine – sunt oamenii de la talpa, pe ei ii voteaza prima data poporul si pe urma pe noi, pe ceilalti!”, le-a mai recomandat fostul lider PDL celor doi candidati.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: