Victor Rebengiuc, extrem de revoltat fata de uriasa avere a lui Dragnea. Mesaj taios, fara precedent, din partea marelui actor

politica

Actorul Victor Rebengiuc se declara revoltat de uriasa avere pe care liderul PSD, Liviu Dragnea, a reusit sa o acumuleze.  El a spus ar vrea sa stie cum si-a obtinut liderul PSD Liviu Dragnea proprietatile din Alexandria, adaugand ca Romania este una dintre putinele tari din lume care are mari bogatasi proveniti din politica.

„Vreau sa stiu si eu cum si-a facut Dragnea mosia aia pe care o are in Alexandria, cum are el paduri cu vanat, lacuri cu pesti, hoteluri. De unde le-a facut? Si nu numai el, dar pentru ca el pare acum personalitatea cea mai importanta a tarii si care vegheaza asupra ei. Trebuie sa existe o posibilitate, poate nu foarte legala, dar exista”, a spus Victor Rebengiuc intr-o emisiune la Digi24.

In opinia sa, Romania este una dintre putinele tari din lume care are mari bogatasi proveniti nu din economie, industrie, ci din politica. „Politica se plateste bine in Romania”, a conchis actorul.

Intrebat daca ar fi bine sa existe un moment „T zero” de la care toate pacatele trecutului postcomunist sa fie iertate, actorul a spus ca nu crede ca ar fi bun acest lucru si a adaugat ca oricine trebuie sa poata explica cum si-a dobandit averea.

Actorul vede in marirea salariilor bugetarilor un fel de abatere a atentiei, in timp ce parlamentarii lucreaza pentru „demolarea” justitiei.

„Marirea asta de salarii tare ma tem ca e un fel de abatere a atentiei. Ia banii astia, esti multumit, taci din gura, stai acolo linistit si intre timp lucram, demolam justitia ca sa nu mai existe pedeapsa pentru noi, sa fie parlamentul singurul for care conduce si in care s-au adunat toti cei care stiu sa se imbogateasca”, a mai spus Victor Rebengiuc.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: