Rebengiuc spulbera lista PSD cu „mumiile” lui Firea: „Rasul lumii, o comedie superba. Va rade lumea”

politica

Actorul Victor Rebengiuc s-a amuzat copios, intr-un dialog cu Nicusor Dan, pe seama listei de consilieri PSD propusa de Gabriela Firea pentru Bucuresti. „Rasul lumii”, a spus Rebengiuc, razand.

„Va votez, va fi a treia oara cand va votez. (…) Am vazut fotografiile cu viitorii consilieri municipali ai PSD-ului, rasul lumii (rade copios – n.red.). O comedie superba, personaje comice superbe, am impresia ca o sa fie bine. Va rade lumea”, a spus Victor Rebengiuc.

Gabriela Firea a comentat iritata, in urma cu o saptamana, ironiile publice fata de lista de candidati pe care a propus-o pentru Consiliul General al Capitalei din partea PSD.

„E un lucru foarte bun faptul ca domnul presedinte Marcel Ciolacu ne-a dat mana libera si la Bucuresti si in tara sa decidem cine sa fie colegii care sa ne reprezinte. M-am consultat cu colegii de la Bucuresti, conducerea nationala a fost informata in ziua depunerii, nu ca lipsa de respect, ci pentru ca asa a fost stabilit”, a sustinut Firea.

Ea a comentat si varsta inaintata, de peste 70 de ani, a principalilor candidati: Petre Roman, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu.

„Vreau sa le multumesc pentru ca sustin lista mea si nu dau crezare barfelor de pe retelele de socialiare. Sa ii reprosezi domnului Roman varsta si sa spui ca nu poate lua decizii din cauza varstei este un lucru extrem de urat. Avem si persoane tinerele pe lista. In CGMB avem si foarte multi tineri, si persoane de varsta medie, si persoane care au trecut de o anumita varsta”, a sustinut Firea.

Intrebata despre despre problemele penale ale lui Mitica Dragomir, Firea s-a enervat: „E condamnat? E in puscarie? Deocamdata justitia isi face datoria. Nu avem in niciun caz o hotarare definitiva si irevocabila. Sunt persoane carora nu li s-a ingradit niciun drept”.

„Daca as fi propus si bebelusi de la Maternitatea Giulesti, adversarii mei ar fi spus ca plang prea tare noaptea, ca nu vor sa suga de la sanul mamei, ca pampersul este prea ud, ca nu tin bine suzeta”, a mai spus Firea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: