Record chiar si pentru Gabriela Firea: Patru MINCIUNI mari si late in doar doua minute

politica

Filiala de Bucuresti a Uniunii Salvati Romania a lansat un atac dur la adresa primarului general Gabriela Firea pe care o acuza ca a spus 4 minciuni in doar 2 minute. Partidul a postat un clip video pe pagina de Facebook in care demonteaza afirmatiile edilului.

Prima afirmatie pe care o trateaza USR este faptul ca Firea a declarat ca „USR este impotriva proiectelor Primarului General”, partidul contrazice aceasta declaratie si anunta ca de fapt este „impotriva tunurilor” si prin opozitia facuta s-au salvat 4.750.000 de euro ce s-ar fi pierdut din „erori materiale”.

„USR s-a opus modernizarii celor 19 spitale din Capitala” este cea de-a doua minciuna tratata de partidul condus de Nicusor Dan. Acestia sustin ca au sustinut 3 amendamente care vizau justificarea si urmarirea banilor cheltuiti, in timp ce PSD si ALDE au respins orice forma de verificare.

Minciuna numarul 3, conform clipului USR; este afirmatia „Acum suntem in stadiul de pregatire a documentelor pentru licitatie”, dupa 2 luni de la aprobare, inca au loc modificari pe buge din cauza altor „erori materiale” semnalte de USR, in valoare de 3 milioane de euro.

Gabriela Firea a mai afirmat ca „USR nu a propus niciun proiect in Consilierul General”. In schimb, partidul instiinteaza bucurestenii ca a depus un proiect care vizeaza chiar cele 19 spitale in urma cu 3 saptamani si in 5 zile expira termenul legal in care directia de investitii trebuie sa raspunda pentru ca Primaria doamnei Firea refuza sa isi faca treaba.

„Zilele trecute Gabriela Firea a reusit sa spuna 4 minciuni in doar 2 minute. Le puteti vedea pe toate explicate in acest film.Gabriela Firea sustine ca ne “sinucidem politic” ca nu suntem de acord sa dam orbeste bani la spitale in conditiile in care alocarile respective sunt pline de greseli (mai mult sau mai putin intentionate) care pana acum, au ajuns la aproape 8.000.000 de Euro.

Ne “sinucidem politic” cand nu suntem de acord cu un buget in care se cumpara un ecograf cu 520.000 de lei iar 2 luni mai tarziu isi dau seama ca pot cumpara 2 ecografe cu aceiasi bani.

Bineinteles ca nu exista nicio explicatie de ce acum este nevoie de 2 ecografe cand in lista intiala era nevoie doar de unul.

Acesta este modul in care se administreaza banii bucurestenilor de catre Gabriela Firea si PSD: haotic si fara nicio explicatie.

Nu vrem sa castigam niciun concurs de populism mai ales in fata Gabrielei Firea care este un maestru in aceasta practica.

Ne dorim sa avem o Capitala administrata corect si responsabil”, este mesajul posat pe pagina partidului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: