„Recorder” i-a prins. Cati bani a dat PSD-ul televiziunilor in ultimii trei ani: Antena 3 si RTV, cate 3 milioane euro. Ciolacu s-a balbait in mod jenant – Video

politica

„Recorder” a realizat o noua investigatie care scoate in evidenta lipsa de moralitate a liderilor principalelor partide din Romania, PSD si PNL. PSD si PNL au pompat in ultimii trei ani zeci de milioane de euro in conturilor principalelor posturi de televiziune pentru „propaganda”, cumparandu-si astfel din bani publici bunavointa „jurnalistilor” TV.

PSD a refuzat in mod constant sa dezvaluie ce sume a livrat catre fiecare post de televiziune, desi recunoaste ca are contracte pentru „presa si propaganda”. Jurnalistii de la Recorder au primit pe email, anonim, documente care i-au ajutat sa ia urma banilor plecati de la PSD catre televiziuni.

Astfel, ei au descoperit ca PSD a infiintat o societate paravan, cu doi actionari si fara angajati, prin intermediul careia pompeaza bani televiziunilor, desi legea interzice explicit ca posturile TV sa primeasca bani de la partide in afara campaniilor electorale.

Iata ce sume au primit posturile de stiri de la PSD in ultimii trei ani doar prin intermediul Vertigo. PSD se mai foloseste de inca o firma prin care popmpeaza bani posturilor TV, All Media.

Antena 3 – 3,1 milioane euro

Romania TV – 3 milioane euro

B1 TV – 850.000 euro

Realitatea Plus – 830.000 euro

Aleph News – 470.000 euro

Digi24 – 240.000

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a balbait deseori si nu a putut sa dea explicatii coerente in legatura cu banii livrati posturilor de televiziune.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: