„Recorder” loveste din nou: „O minciuna cat o tara”. Campania de impadurire lansata de inalte oficialitati a fost doar la televizor

news

Jurnalistii de la „Recorder” au realizat un nou reportaj care face valuri pe retelele de socializare. De aceasta data este vorba despre „cea mai mare campanie de impadurire din ultimii zece ani”, lansata anul trecut de inalte oficialitati ale statului.

„Recorder” a constatat ca in multe din zonele in care se sustine ca s-au plantat zeci de mii de puieti de fapt nu exista acum nimic. Padurarii si inginerii silvici de la fata locului au declarat ca „urmeaza”.

„Am cautat in evidentele statului cifrele reale si am mers pe teren in mai multe judete sa vedem cum se prezinta situatia dincolo de actiunile de campanie. Am descoperit ca ‘cea mai mare campanie de impaduriri din ultimii zece ani’ a fost, de fapt, cea mai slaba campanie de impaduriri din ultimul deceniu.

O minciuna cat o tara, girata de la varful Guvernului si aflata sub inaltul patronaj al presedintelui”, afirma „Recorder”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: