Recunoasteti personajul? Fost ministru PSD, incerca sa se ascunda dupa ce a sarit coada la permise auto, la fel ca Tariceanu

politica

Fostul senator PSD Dan Sova a fost fotografiat dupa ce a sarit coada la Directia de Permise Auto din Bucuresti. A procedat exact ca Tariceanu, in toamna anului trecut.

Sova a fost fotografiat de un deputat USR, Cornel Zainea, care astepta sa ii vina randul sa isi schimbe permisul. Iata ce a vazut Zainea:

„Este o zi normala de joi in care merg sa-mi schimb permisul auto ce va expira in aceasta luna. Pare destul de aerisit; semn bun imi zic, dupa scandalul cu Tariceanu, cei de la Politie, au luat masurile necesare pentru a fluidiza cererile.

Dupa ce platesc taxa la un ghiseu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine si ma asez la coada. Aveam 5 persoane in fata, 2 ghisee erau functionale. Asadar un timp de asteptare foarte mic.

Deodata surprind o scena care imi taie rasuflarea: un domn care presupun ca e un angajat la DRCPIV, il baga scurt in fata pe cineva venit de curand. Incerc sa imi amintesc fata teribil de cunoscuta a VIP-ului, apoi dintr-o data ma luminez: Dan Sova, chiar el!

La iesirea lui din cabina nu apuc sa-i fac o poza inainte sa-si puna foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat!

Ca un veritabil jurnalist de investigatie ii urmaresc afara si il vad pe cercetatul penal multumindu-i cu o strangere de mana „pilei” care l-a ajutat sa nu-si iroseasca 7 minute din viata stand la rand ca o persoana normala.

Nu stiu ce concluzie sa trag dar ma intreb daca vom reusi vreodata sa ne vindecam de aceste metehne”, a scris Zainea pe Facebook.

El a postat si fotografii cu Dan Sova dupa ce si-a rezolvat pe usa din spate problemele cu permisul auto.

sova
sova 2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: