UPDATE Recunoasteti individul? A luat-o la fuga dupa ce a fost prins impartind pliante false cu sigla USR – Video

politica

Un barbat care impartea, in Cluj, pliante false cu sigla Aliantei 2020 USR PLUS a luat-o la fuga cand a fost intrebat de o tanara daca este intr-adevar membru al USR.

UPDATE Alianta USR PLUS acuza intr-un comunicat de presa PNL ca a distribuit pliante false in numele aliantei.

„Am aflat cu surprindere ca doi dintre cei care distribuie pliante “otravite” cu sigla Aliantei 2020 USR PLUS si citate false sunt membri ai Partidului National Liberal, unul dintre ei chiar presedintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului National Liberal.

Cei doi au fost prinsi in flagrant si filmati in timp ce distribuiau pliantele false si identificati in cateva ore de sustinatorii Aliantei 2020 USR PLUS.

Facem un apel catre liderii si candidatii PNL sa ia masuri urgente si sa explice de indata daca au incurajat si incuviintat acest tip de campanie negativa care a prejudiciat imaginea Aliantei 2020 USR PLUS si a indus in eroare alegatorii.

Consideram ca acest model de a face politica prin atacul murdar la competitorii electorali este exact ceea ce a indepartat oamenii onesti de politica, iar acest lucru trebuie sa inceteze.

E pacat ca PNL a cheltuit bani si energie pe dezinformari abjecte impotriva USR PLUS in loc sa se bata cu PSD asa cum am inteles cel putin din declaratiile oficiale ale acestui partid. Asteptam sa-si fixeze alt obiectiv de campanie in afara distributiei de false declaratii despre Alianta”, se afirma in comunicat.

Alianta 2020 a anuntat inca de acum doua saptamani ca pliante false, pe care este scris „Avortul trebuie sa fie obligatoriu pentru 92% dintre romani”, sunt distribuite in Cluj in numele USR PLUS.

„Persoanele care, de doua saptamani, impart prin Cluj-Napoca fluturasii falsi cu insemnele Alianta 2020 USR PLUS, au fost surprinse in flagrant. Rugam pe toti cei care recunosc persoanele din imagini sa ne contacteze imediat, pentru a-i da pe mana Politiei!”, anunta reprezentantii USR PLUS.

Iata ce este scris in pliantele distribuite in numele USR PLUS: „Avortul trebuie sa fie mandatoriu si obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura cresterea sau hranirea corespunzatoare a copilului, pentru familiile in care nici unul dintre cei doi parteneri in cresterea si educatia copilului nu are un loc de munca”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: