“Recunostinta” unui senator UDMR. Vindecat de Covid, el spune ca a stat intr-o “celula” la spital

politica

Senatorul UDMR Tanczos Barna a anuntat, vineri, pe o retea de socializare, ca s-a externat din Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc, acolo unde a urmat timp de 12 zile tratament pentru infectia cu SARS-CoV-2.

In postarea respectiva, intitulata „Liberare”, Tanczos marturiseste ca a stat 12 zile intr-un salon, de unde a iesit doar de doua ori, pentru cate o radiografie pulmonara, iar fiecare iesire nu a durat mai mult de sase minute, ca a primit 80 de perfuzii pentru tratamentul pneumoniei, 30 de injectii anticoagulante si 60 de pastile impotriva SARS-CoV-2.

Senatorul UDMR are numai cuvinte de lauda la adresa cadrelor medicale care l-au ingrijit.

„Echipa medicala constiincioasa, profesionista. Asistentii in echipament de ‘costum de astronaut’, in conditii aproape inumane. Entuziasmul lor si atitudinea incurajatoare nu au lipsit nicio clipa”, scrie Tanczos Barna.

Acesta mai dezvaluie ca a avut un „comportament ascultator”, ca a facut zilnic exercitii de respiratie si ca s-a plimbat timp de o ora in „celula”, asa cum numeste salonul in care a stat, la sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc.

Tanczos scrie ca are doua teste negative la SARS-CoV-2, dar urmeaza o perioada de recuperare de cateva saptamani si considera ca, fata de alti pacienti, a reusit sa „scape usor” de aceasta boala.

„Privind in urma dupa doua saptamani si vazand ca altii, in alta parte, in cate zile s-au vindecat, consider ca am scapat usor!”, a mai scris senatorul UDMR.

Acesta isi incheie postarea cu un avertisment catre cei care citesc sa ia in serios aceasta boala si sa fie constienti ca nu este vorba de o gluma.

Senatorul UDMR Tanczos Barna a anuntat in noaptea de 10 spre 11 iulie, pe aceeasi retea de socializare, ca este infectat cu SARS-Cov-2 si ca are dubla pneumonie.

Mai mult despre:

Comentarii: