Recursul compensatoriu. Antena 3, dezinformare uriasa: „Guvernul Ciolos l-a promovat si presedintele Iohannis a promulgat legea”

news

Antena 3 arunca intreaga vina asupra efectelor recursului compensatoriu asupra Guvernarii Ciolos si a presedintelui Iohannis.

Imadiat dupa declaratiile presedintelui Iohannis privind recursul compensatoriu, Antena 3 a lansat o noua campanie de dezinfirmare, sustinand ca intreaga vina pentru efectele acestei masuri apartine lui Dacian Ciolos.

„Presedintele spune ca nu sunt importanti vinovatii, in conditiile in care vinovatii sunt Raluca Pruna si membrii guvernului tehnocrat”, a declarat prezentatoarea postului Antena 3.

Realizatorul Radu Tudor a adaugat imediat ca recursul compensatoriu a fost promovat de Guvernul Ciolos iar presedintele Iohannis a promulgat in final legea.

Antena 3 a mai sustinut ca declaratia presedintelui vine dupa ce premierul Dancila a anuntat ca are astazi o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema recursului compensatoriu.

Reamintim ca legea privind recursul compensatoriu a fost trimisa in Parlament de Guvernul Grindeanu, iar apoi parlamentarii PSD-ALDE au modificat-o consistent in interesul infractorilor fara nicio reactie din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat miercuri Guvernului sa faca, in timp scurt, o analiza profunda privind problema recursului compensatoriu si sa vina cu solutii, subliniind ca se poate intra in procedura foarte rapid in Parlament pentru a se corecta legislatia.

„Solicit Guvernului Romaniei sa faca, in timp scurt, o analiza profunda si sa vina cu solutii. Repet: solicit Guvernului o analiza profunda si prezentarea de solutii. Aceste solutii trebuie sa vina de la Guvern, de la Ministerul de Justitie. Se poate intra in procedura foarte rapid in Parlament, se poate corecta legislatia. Singurul lucru care nu este acceptabil este ca lumea sa vina si sa caute vinovati in loc sa caute solutii”, a afirmat Iohannis.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: