Referendum pentru DEMITEREA Gabrielei Firea: „Activitatea ei este deplorabila. Primaria, plina de oameni din anturajul lui Pandele si Becali”

politica

Liderul USR, Nicusor Dan, a anuntat, duminica, in urma prezentarii unei analize a activitatii Primariei Generale, la cinci luni de la preluarea mandatului de catre Gabriea Firea, ca USR ia in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, la finalul primului an de mandat.

Nicusor Dan a prezentat, intr-o conferinta de presa, situatia de la Primaria Generala si CGMB, asa cum e vazuta de USR. Acesta a aratat ca o prima concluzie este ca de cand Gabriela Firea a preluat mandatul, cateva milioane de euro au fost alocati eronat si s-au intors in buget. „Activitatea domniei sale este deplorabila”, a spus liderul USR, citat de News.ro, precizand ca, desi Gabriela Firea a spus ca prioritatea sa este ca in sase luni sa fluidizeze traficul, acesta este identic, daca nu mai rau.

De asemenea, liderul USR a mai spus ca RADET a ajuns in aceste luni in insolventa, cu risc mare de faliment. Potrivit presedintelui Uniunii Salvati Romania, in prezent, in Primaria Generala este o transparenta si mai slaba decat cea din vremea lui Sorin Oprescu.

„Vedem cum, in Primaria Generala, fara niciun fel de concurs, au inceput sa apar oameni din anturajul lui Pandele, Becali si Robert Negoita, fara concurs, fara evaluare profesionala, fara niciun motiv pentru care acesti oameni ar trebui sa fie angajati in Primaria Generala”, a mai spus liderul USR.

In contextul masurilor luate de CMGB si Gabriela Firea, NIcusor Dan a anuntat ca partidul sau ia in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea Primarului General. „Mai asteptam pana la implinirea unui an de mandat, iar in situatia in care chestiunile vor continua in acest mod, luam in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primarului Gabriela Firea, la finalul acestui prim an de mandat“, a mai spus liderul USR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: