Referendumul lui Iohannis i-a innebunit pe liderii PSD. Reactii isterice si incontrolabile, in direct, ale lui Codrin Stefanescu

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a avut un comportament isteric, facand apel si la limbajul suburban, in timp ce se afla in direct la Antena 3.

Stefanescu a intrat in conflict cu un reprezentant PNL, Tinel Gheorghe, care sustinea decizia lui Klaus Iohannis de a organiza un referendum privind gratierea si modificarea legislatiei penale.

„Sunteti si las, si obraznic si mincinos. Cum vorbiti de PSD va intrerup”, a strigat Stefanescu.

Tinel i-a replicat, cerandu-i reprezentantului PSD sa se „ocupe de guvernare”

„Domnul Tinel, esti prost. Este un pupator de dosuri al lui Basescu care nu a facut nimic”, a reactionat violent Stefanescu.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca va incepe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificarii legislatiei in materie penala.

„Aceasta tema, in mod nefericit, a devenit o tema nationala. Este evident ca exista un larg interes pentru aceasta tema a schimbarii Codurilor penale si a gratierii si daca asa este, atunci voi supune aceasta tema dezbaterii publice si votului popular. Voi incepe demersurile pentru un referendum prin care romanii vor putea sa se exprime, vor spune daca sunt de acord cu aceste demersuri sau nu, fiindca atunci cand au votat, aceste teme nu s-au gasit in programul de guvernare al PSD si atunci, daca guvernantii au facut o tema din asta, vor trebui sa suporte votul popular pe aceasta tema”, a declarat Iohannis la un eveniment organizat la Muzeul Palatului Cotroceni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: