„Reformarea” PSD inseamna peremizare. Noul sef al PSD Arges este un fost PRM-ist de frunte. Olguta a venit sa-l binecuvanteze

politica

Un fost peremist de frunte, Ion Manzana, a fost ales, vineri, in fruntea PSD Arges. La sedinta de alegeri a venit ca invitata de onoare si Lia Olguta Vasilescu, o alta fosta peremista de varf.

Ion Manzana a fost ales presedinte al PSD Arges cu 140 de voturi, in timp ce contracandidata sa, Maria Dinu, a avut 77 de voturi. Manzana a fost sustinut de Serban Valeca, fostul lider al filialei.

Manzana, actual vicepresedinte al CJ Arges, a fost unul dintre membrii PRM de frunte. Din 1996 pana in 2004, Manza a reprezentat PRM in Parlament in calitate de deputat si senator.

De altfel, la sedinta de alegeri a tinut mortis sa vina de la Dolj si Lia Olguta Vasilescu, pentru a-si sustine fostul coleg din PRM.

Marcel Ciolacu a laudat aceasta „schimbare”, alegerea lui Manzana in locul lui Valeca, afirmand ca este benefica pentru partid.

Intr-un discurs razboinic in cadrul sedintei, deputatul PSD Catalin Radulescu a ironizat originea peremista a noului sef PSD de la Arges.

„Auzind acum o luna de zile un lider mai nou al PSD-ului, domnul Cozmin Gusa, care spunea ca trebuie sa de-PRM-izam partidul. Sa-i dea cineva un telefon, ca daca iese domnul Manzana, sa nu faca vreun infarct! Olguta, daca iese la Craiova, face al doilea infarct si trebuie sa-i punem stenturi dupa aia”, le-a spus Radulescu celor peste 200 de delegati prezenti la conferinta de la Arges.

Mai mult despre:


Comentarii: