Refugiatii au REFUZAT un azil de LUX din Suedia. Au cerut PROPRIA casa. Vezi si alte nemultumiri

news

Peste 50 de refugiati s-au luat la bataie, in aceasta saptamana, intr-un azil de lux din Suedia. O parte dintre ei erau nemultumiti ca nu au primit propria lor casa de la statul suedez.

Incidentele au avut loc la azilul Stora Ekeberg din Skara, care este detinut de milionarul Bert Karlsson. Trei familii care au sosit in aceasta saptamana s-au declarat nemultumite de conditii, nu doreau sa stea impreuna cu altii, si au cerut propria lor casa. In semn de protest au refuzat sa coboare din autobuze. Ceilalti refugiati aflati in azil s-au enervat si astfel a izbucnit bataia, scrie Aftonbladet.

Presa suedeza relateaza si despre cazul altor refugiati care sunt nemultumiti de conditii si refuza sa coboare din autobuze. Imigrantii s-au declarat nemultumiti de azilul de la Fredriksberg pentru ca nu au in preajma spital, scoala si supermarket. „Trebuie sa mergem 30 de minute pana la magazin”, s-a plans unul dintre ei, citat de Dala Demokraten.

autobuz

Un alt grup de refugiati din Suedia a protestat pe strada fata de conditiile care li s-au oferit. Ei sunt nemultumiti ca trebuie sa mearga pe jos ca sa ia masa si ca timpul acordat pentru a manca este doar de „o ora sau doua ore”.

„In primul rand trebuie sa mergem pe jos 1,5 km doar pentru a manca. Tompul acordat mesei este de doar o ora sau doua ore. Suntem 250 de oameni care trebuie sa manance intr-un spatiu mic. Poate ca acum este OK, dar cand vine zapada, ce o sa ne facem? Acum este rau, cum o sa fie in viitor?

In restaurant primim mancare putina. O mutime de oameni spun, dupa ce termina de mancat, ca le este foame in continuare”, s-a plans unul dintre refugiati in fata camerei TV.

Suedia primeste zilnic peste o mie de refugiati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: