Refugiatii CRESTINI nu isi gasesc linistea nici in Europa. Sunt atacati de refugiatii musulmani

externe

Un raport ingrijorator arata ca, in centrele de primire a refugiatilor, s-au inmultit atacurile asupra femeilor, homosexualilor si crestinilor.

Crestinii, femeile si homosexualii sunt printre grupurile vizate de atacurile celorlalti refugiati. In Stuttgart, 30 de crestini au fost mutati dupa atacurile frecvente venite din partea musulmanilor, scrie Daily Mail.

In alte parti, barbatii homosexuali sunt persecutati iar femeile, dintre care unele au fost abuzate sexual de ISIS, au fost mutate deja in locatii secrete.

Grupul Crestinilor din Orientul Mijlociu, din Stuttgart, spune ca mai multi crestini au fost mutati in alte locuri, dupa ce bibliile si crucifixurile le-au fost rupte sau deteriorate de catre musulmani refugiati.

Este un pas important, pentru ca, pana acum, Germania nu a incercat sa-i separe pe refugiati pe grupuri etnice sau religioase. Purtatorul de cuvant al Bisericii Evanghelice din Stuttgart a spus ca „refugiatii crestini vin din zone in care crestinii sunt in pericol”. „Cazarea lor la comun ignora dreptul acestora la protectie”, a mai spus acesta.

Martin Lessenthin, directorul executiv al Societatii Internationale pentru Drepturile Omului, spune ca stie de cazuri similare petrecute in Barton Wurttemburg, Berlin si Nurnberg. El spune ca abuzurile sunt indreptate, mai ales, impotriva crestinilor si etniei yazidi, adaugand ca, odata ajunsi aici, toti refugiatii trebuie sa respecte legea germana si ca separarea pe criterii etnico-religioase nu este o solutie.

Aceeasi situatie este intalnita si in cazul homosexualilor si femeilor, multe dintre ele crestine si yazidi violate de ISIS si tinute ca sclave in nordul Irakului si Siria.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: