Refugiatii din Suedia sunt NEMULTUMITI: „Avem timp doar 2 ore pentru masa, mancarea e putina” – VIDEO

actualitate

Un grup de refugiati din Suedia a protestat pe strada fata de conditiile care li s-au oferit. Ei sunt nemultumiti ca trebuie sa mearga pe jos ca sa ia masa si ca timpul acordat pentru a manca este doar de „o ora sau doua ore”.

Refugiatii au pus cartoane cu „Inca ne este foame” in mainile copiilor si au iesit pe strada sa protesteze fata de conditiile in care sunt tinuti.

„In primul rand trebuie sa mergem pe jos 1,5 km doar pentru a manca. Tompul acordat mesei este de doar o ora sau doua ore. Suntem 250 de oameni care trebuie sa manance intr-un spatiu mic. Poate ca acum este OK, dar cand vine zapada, ce o sa ne facem? Acum este rau, cum o sa fie in viitor?

In restaurant primim mancare putina. O mutime de oameni spun, dupa ce termina de mancat, ca le este foame in continuare”, s-a plans unul dintre refugiati in fata camerei TV.

Mii de refugiati incearca in aceasta perioada sa paraseasca Danemarca pentru a ajunge in Suedia, unde sustin ca ajutoarele sociale sunt mai mari. Danemarca a decis recent sa injumatateasca valoarea beneficiilor pentru imigrantii nou-sositi.  Suedia si Germania sunt sunt considerate cele mai generoase state de catre refugiati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: