„Refugiatii impartasesc Occidentului din LUMINA islamului”. Iata de ce sauditii refuza sirieni

actualitate

Guvernul saudit a oferit o prima reactie, dupa ce Arabia Saudita a fost criticata de o lume intreaga ca nu ii gazduieste pe refugiatii musulmani. Multi refugiati si-au pierdut viata in incercarea de a ajunge in tarile europene pentru o viata mai buna pentru ei si familiile lor.

Imagini recente ale unui baiat, mort pe o plaja, au cauzat un nou scandal international si Arabia Saudita a fost somata sa-si ajute fratii musulmani. Potrivit unui oficial saudit din Guvern, citat dekhabaristantimes.com, Arabia Saudita ii lasa pe refugiati sa fuga in Europa pentru „a impartasi si Occidentului din lumina islamului”.

In plus, Arabia Saudita s-ar fi oferit sa construiasca 200 de moschei in Germania pentru valul de refugiati care patrunde zilele acestea in tara, aminteste ziare.com.

Propunerea vine pe fondul criticilor adresate regatului saudit pentru ca nu preia niciun refugiat din Siria. Stirea, relalatata prima data de cotidianul libabnez Ad-Diyar, citeaza solicitarea unui comitet de seici, facuta autoritatilor germane.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: