Refugiatilor li s-a INTERZIS accesul in discotecile din Germania

externe

O noua masura luata de patronii unor discoteci din Germania va pune cu siguranta paie pe foc si nu va fi, cu siguranta, vazuta cu ochi buni de refugiati si nu numai. Astfel, proprietarii unor astfel de stabilimente au decis sa interzica imigrantilor accesul in interiorul discotecilor.

Ei spun ca nu vad alta cale prin care sa puna capat nesfarsitului sir de incidente care au loc in localurile lor din cauza acestor oameni, care fac scandal pe fondul consumului in exces de bauturi alcoolice, scrie Ria Novosti citata de Blitz.

„Deocamdata vom interzice accesul refugiatilor care au statut temporar de rezident. Aceasta decizie nu a fost usoara, dar proprietarii de cluburi nu vad alta cale de a impiedica atacul refugiatilor asupra fetelor locale”, a spus reprezentantul discotecii „Iepurele Alb” din Freiburg.

El a povestit ca a intalnit cateva cazuri cand, in afara avansurilor sexuale facute fetelor, refugiatii au atacat si oamenii care asigurau paza, dar au si furat.

Saptamana trecuta, reprezentantii unei piscine din Munchen au fost primii care au interzis accesul imigrantilor, dupa ce trei sirieni adolescenti au avut o tentativa de viol asupra unei tinere de 17 ani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: