„Refuzam sa stam la aceeasi masa cu Carmen Avram, Manda si Grapini”. Ponta forteaza alungarea PSD din grupul socialistilor europeni

politica

Victor Ponta anunta ca europarlamentarii Pro Romania vor refuza sa se aseze la aceeasi masa cu oamenii lui Dan Voiculescu de pe lista PSD in cadrul negocierilor privind aderarea la grupurile parlamentare europene.

„Eu imi iau mandatul de europarlamentar, ma voi duce la Bruxelles pentru a negocia apartenenta la grupul politic, dar voi renunta apoi pentru a ramane in Parlamentul Romaniei. E posibil sa faca la fel si Mihai Tudose.

Avem grup parlamentar, sunt lider de grup si am multe lucruri importante de facut aici. Sa fim realisti, pe 26 mai, oamenii au votat in primul rand pentru o schimbare in Romania si ea se face la Bucuresti”, a declarat Ponta pentru ziare.com.

Ponta a mai spus ca Pro Romania va negocia cu socialistii europeni si cu grupul fondat de Emmanuel Macron.

„Am ramas pe cele doua variante. Prima e grupul social-democrat, mai apropiata de ceea ce gandim, insa avem o problema ireconciliabila sa stam la aceeasi masa cu persoane precum dna Carmen Avram, dl Manda, dna Grapini. Si avem o invitatie si o discutie legata de noul grup care se va forma in jurul ALDE, al partidului dlui Macron”, a precizat Ponta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: