Refuzat de Dancila, Ponta se razbuna. Mesaj pentru „analfabeta” si pentru „mafiotii, stanestii si olgutii”

politica

Victor Ponta se foloseste de informatia ca Guvernul Dancila a imprumutat peste patru miliarde de euro de la inceputul anului pentru a o ataca violent pe Viorica Dancila. CEX al PSD a decis, luni, sa refuze primirea in guvern a oamenilor lui Victor Ponta.

„Acestia sunt banii pe care i-au furat si i-au prapadit baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea – toti care o tin de fire pe marioneta Veorica!

4,25 MILIARDE EURO care vor fi platiti de romani! Si ei cred ca scapa asa??? Ei cred ca ii aduc la guvernare pe PNL si USR si isi vad linistiti de banii furati – sa le dovedim ca nu va fi asa!

In acest timp oamenii simpli, angajati, pensionari, oameni cu gandire si nevoi de stanga , adevaratii social democrati din Romania, vad ca in fiecare zi cresc toate preturile, viata devine mai grea , saracii devin mai saraci si baronii devin mai bogati si mai aroganti ( cu toate rudele si camarila lor)!

ProRomania va salva Stanga si social democratia in Romania – in primul rand trebuie insa sa o salvam de baroni, hoti, analfabete si sicofanti care le-au luat oamenilor tot ce aveau ( inclusiv mandria de a fi social democrat)!”, a scris Ponta pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a confirmat, dupa sedinta CEX de luni, ca Victor Ponta si-a manifestat intentia de a intra la guvernare cu Pro Romania. CEX a decis sa il refuze.

„Majoritatea colegilor au decis ca nu este oportuna cooptarea PRO Romania. Noi avem o alianta puternica cu ALDE si vrem sa continuam pana in 2020. Declaratiile dlui Ponta au nemultumit colegii”, a declarat Dancila dupa sedinta CEX.

Intrebata daca Ponta si-a manifestat intentia de a intra la guvernare, Dancila a confirmat: „Am avut o discutie cu Victor Ponta despre o eventuala sustinere a guvernarii. Victor Ponta a lansat aceasta ipoteza, de a veni la guvernare, dar nu s-a finalizat cu un protocol de venire la guvernare.”.

Conform unor stenograme din sedinta CEX, date publicitatii de Realitatea TV, cei care s-au opus cel mai tare acceptarii lui Ponta au fost Lia Olguta Vasilescu si Paul Stanescu.

Viorica Dancila: Am vrut reorganizare. Asta presupunea intrarea Pro Romania la guvernare. Am avut o discutie cu Victor Ponta. Discutia nu a fost cum am vrut, PSD pierdea prea mult. ALDE si Pro Romania voiau noua ministere, iar PSD ar fi ramas doar cu 10. Vreau opinia CEX despre o colaborare cu Pro Romania. Dar ne putem trezi ca daca intra acum la guvernare in toamna vor sa plece. Ce ne facem?

Olguta Vasilescu: Dam prea multa atentie Pro Romania. Ne fura parlamentari.Si au facut 5%.

Paul Stanescu: Pe Ponta il stim toti. E lipsit de caracter.

Conform Realitatea TV, Viorica Dancila a mai spus: „Ponta a pierdut alegerile fiind arogant. Cand Ponta era presedinte, nu se lua de baroni. Nu a invatat nimic”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: