Regie slaba la Kremlin. Cum a aratat prima vizita a lui Putin la militari raniti in Ucraina, dupa 3 luni de razboi (Video)

externe

Presedinte rus Vladimir Putin a efectuat miercuri prima vizita la soldatii raniti pe frontul din Ucraina, dupa trei luni de razboi sangeros in care Moscova a pierdut mii si mii de militari.

Putin s-a dus, impreuna cu ministrul Apararii, Serghei Soigu, la un spital militar din Moscova. Intreaga atmosfera a parut extrem de tensionata din imaginile prezentate de presa rusa, care spune ca cei doi soldati ar fi fost raniti in luptele din Donbas.
Si Putin si Soigu au fost imbracati in halate albe, iar ministrul a parut ca e acolo mai mult ca sa faca prezenta si sa nu se mai spuna iar ca ar fi murit sau ar fi fost inchis.

Putin nu i-a intrebat pe cei doi soldati raniti care stateau drepti in fata sa nici cum au ajuns sa aiba nevoie de ingrijiri medicale si nici nu a spus nimic despre razboiul din Ucraina.

A facut insa un schimb de 2 replici cu unul dintre militari, dupa ce acesta i-a spus lui ca are un fiu de 9 luni, Artiom, si ca e convins ca va fi mandru de tatal sau, potrivit Meduza.io.

Comentarii: