Regimul PSD ia masuri disperate. Sunt aduse trupe de jandarmi din Craiova si Prahova, care vor fi insotite de caini

news

In vederea mitingului din 10 august din Piata Victoriei, Jandarmeria va aduce trupe din Craiova si din judetul Prahova, vor exista jandarmi calare, cu caini si chiar cei cu echipament de interventie antiterorista, anunta Realitatea TV.

„Noi decidem cand se blocheaza traficul rutier”, au transmis, joi, purtatorii de cuvant ai Jandarmeriei.

Oamenii legii ii sfatuiesc pe protestatari sa nu forteze blocarea arterei in Piata Victoriei. Jandarmeria va fi dotata complet, cu trupe suplimentare, cai, caini si celebrele trupe denumite „testoase ninja”, datorita echipamentului specific.

Citeste si: Regimul PSD se face bucati. Dragnea este atat de speriat incat Serban Nicolae si Nicolicea au primit interdictie sa mai apara la TV

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a anuntat masurile care vor fi luate pentru protestul de maine, 10 august, din Piata Victoriei, din Bucuresti.

„In aceste zile, am vazut o serie de mesaje si afirmatii in spatiul public si indemne la violenta, la ura si intoleranta. Am vazut amenintari cu moartea la adresa jandarmilor. Va asigur ca autoritatile nu vor tolera astfel de atitudini si nu vor sta impasibile. Nu vom accepta insubordonarea civica si actiunile de destabilizare.

Au fost lansate mesaje si amenintari, iar noi nu ne jucam. Vom lua masuri. Toti ce care vor lansa astfel de mesaje vor raspunde si vor suporta consecintele prevazute de lege.

Este important sa intelegem ca jandarmii nu se confrunta cu cetatenii. Rolul nostru este sa asiguram siguranta participantilor si a celorlalti, care nu au legatura cu protestele”, a spus Marius Militaru.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: