Regimul PSD. Jurnalistul Malin Bot: „Interlopii lui Dragnea m-au lovit cu pumnul in ficat si in burta”. El a fost agresat si de Codrin Stefanescu – Video

news

Jurnalistul Malin Bot ii acuza pe indivizii adusi de Codrin Stefanescu sa il apere pe Liviu Dragnea ca l-au lovit in ficat si in burta. El anunta ca va depune plangere penala impotriva a doi dintre interlopii prezenti alaturi de Dragnea la Curtea Suprema.

Intr-o declaratie oferita pentru aktual24.ro, Malin Bot acuza ca interlopii veniti sa il apere pe Liviu Dragnea la ICCJ l-au lovit de doua ori. „Am fost fost lovit cu pumnul in ficat chiar in sediul ICCJ”, acuza Malin Bot. Iata imaginile filmate de jurnalist in acel moment:

Malin Bot a fost apoi lovit inca o data cu pumnul, de aceasta data in burta, in momentul in care s-a apropiat de masina lui Liviu Dragnea.

„Am ajuns intr-o realitate ca in filmul ‘Nasul’, seful Camerei Deputatilor vine cu interlopi sa agreseze ziaristi. Daca vine cu interlopi la instanta nu mai ai ce spui sa spui”, a mai spus Bot pentru aktual24.ro.

Interlopii au fost adusi la Curtea Suprema de catre secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Malin Bot a declarat ca Stefanescu l-a agresat verbal pe holul Instantei Supreme. „A strigat la mine „securistule’. Nu l-am bagat in seama”, a spus jurnalistul.

Iata-l pe Codrin Stefanescu alaturi de interlopi, asteptand sa iasa Liviu Dragnea.

Malin Bot a mentionat ca va depune plangere penala, la Sectia 6 de Politie, impotriva celor doi interlopi care l-au lovit.

Unul dintre interlopi a fost deja amendat cu 200 de lei. Bot a tinut sa mentioneze ca protestatarii #rezist care scandau lozinci impotriva lui Dragnea au fost amendati cu sume mult mai mari, de 1.000 de lei.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: