Regina Ana era convinsa ca exista viata dupa moarte. A intalnit FANTOME, atat in Anglia cat si in Romania

news

Regina Ana a Romaniei a dezvaluit, in cartea sa autobiografica, „Un razboi, un exil, o viata“, ca, intre anii 1951-1952, casa din Bramshill (Anglia) in care a locuit impreuna cu Regele Mihai si cu primele doua fiice ale lor, Margareta si Elena, era bantuita de fantome. Si in Romania a intalnit fantome, la Palatul Elisabeta.

Intr-un interviu acordat TVR, in 2008, Regina Ana a oferit mai mukte detalii despre intalnirile cu fantome. Iata dialogul pe acest subiect cu Eugenia Voda:

Realizator: Dar, stiu, cand ati plecat de la Florenta ati plecat in Anglia si acolo ati avut la un momment dat o locuinta bantuita de fantome. Sunteti prima invitata a emisiunii care a locuit intr-o casa bantuita de fantome.

Regina Ana: Da, era la Bramshill! E amuzant. Eram cu mama si amandoua am vazut fantoma lui Sir John Coope, in salon, pe un scaun. Am vrut sa aprindem lumina, ne pregateam sa ne uitam la televizor, si el era acolo. intr-o zi, cand am iesit, aveam totdeauna cainii cu noi, vanam iepuri, pentru ca era inca dificil sa procuri carne. Am iesit cu doi caini ai mei sa vanez un iepure. Am mers la o oarecare departare… Am vazut un iepure, ma pregateam sa-l ochesc si in spatele meu imi auzeam cainii… Le-am spus sa taca, am nimerit iepurele, dar, cand am intors capul, nici un caine nu era acolo! Cainii erau in casa, nu iesisera dupa mine. Deci, ceea ce auzisem eu, fusesera fantome… Iar prin camerele copiilor bantuia fantoma unei doamne in alb. Iubea copiii, am auzit ca ar fi avut o poveste trista.

Realizator: Ce poveste?

Regina Ana: Se pare ca si-ar fi pierdut copiii.

Realizator: Cu cate secole in urma?

Regina Ana: in urma cu vreo suta de ani, cand locuise la castel. De fapt, nu era un castel, ci o casa foarte mare, un conac. Cand ne-am mutat acolo, cu copiii, a fost probabil fericita. Prefera camera in care dormea micuta Elena. Am mutat-o pe Elena din acea camera, am sfintit-o si am lasat-o libera pentru doamna in alb. intr-o zi, am vazut urcand scare o femeie de serviciu.

Realizator: Pe care nu o aveati in casa?

Regina Ana: Nu stiam sa avem o noua femeie in casa. Am intrebat-o pe mama si pe sotul meu, regele, daca avem cumva o noua menajera. Mi-au spus ca nu. Dar eu o vazusem urcand scarile!

Realizator: Deci, fantomele exista.

Regina Ana: Da, pot s-o spun, exista fantome. Iata de ce trebuie facute rugaciuni pentru ele, si trebuie sa sfintesti, ca sa le ajuti sa poata arasi Pamantul. Pentru ca au avut in urma lor multa nefericire si povesti triste. Deci trebuie intotdeauna sa-ti sfintesti casa, ca ele sa poata pleca acolo sus.

Realizator: Palatul Elisabeta l-ati sfintit de cand v-ati mutat?

Regina Ana: si aici este o fantoma. Iata de ce am sfintit si aici. E vorba de o femeie foarte draguta.

Realizator: Cine credeti ca e?

Regina Ana: Nu stiu.

Realizator: Din personal sau din familia regala?

Regina Ana: Nu stiu, pot spune doar ca e o femeie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: