Reglari de conturi in PSD. Dupa modelul Dragnea, Tutuianu i-a executat pe concurentii sai din partid

politica

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dambovita, Alexandru Oprea, a demisionat din functie, dupa ce organizatia judeteana a PSD i-a retras sprijinul politic, decizia fiind luata cu 26 de voturi ”pentru”, a anuntat, vineri seara, Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita. Totodata, social-democratii au decis sa-l propuna pe Daniel Comanescu pentru functia de presedinte al CJ.

Presedintele PSD Dambavita, Adrian Tutuianu, a anuntat, vineri seara, intr-o conferinta de presa, ca organizatia a decis sa-i retraga sprijinul politic presedintelui CJ Dambovita Alexandru Oprea, decizia fiind luata cu 26 de voturi ”pentru”, trei voturi ”impotriva” si doua abtineri, scrie news.ro.

”In acest context, domnul Alexandru Oprea a demisionat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita. Decizia a fost deja inregistrata la Consiliul Judetean. Vreau sa-i multumesc cu toata seriozitatea pentru ca a inteles ca sunt lucruri care trebuie clarificate si pentru ca a inteles sa nu puna intr-o situatie dificila, nici Biroul Permanent Judetean, nici Comitetul Executiv”, a declarat Adrian Tutuianu.

Oprea va ramane consilier judetean si membru al PSD.

Totodata, PSD a stabilit sa propuna candidatura lui Daniel Comanescu pentru functia de presedinte al CJ Dambovita.

Tutuianu a anuntat, de asemenea, ca s-a decis suspendarea pentru un an de zile din functia de vicepresedinte al PSD Dambovita a lui Allin Manole.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: