Reglari de conturi intre teleormaneni. Liviu Dragnea a tinut mortis sa dea afara din functie un alt teleormanean

politica

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca ii cere premierului Sorin Grindeanu sa il demita pe prefectul judetului Giurgiu, Zorinel Niculcea, dupa ce, in urma cu doua zile, l-a cautat la telefon timp de trei ore si acesta „a fost de negasit”. Niculcea este primul prefect demis de noul guvern, la doar doua zile de la instalare. Niculcea a fost prefect si in Teleorman, judetul din care provin Liviu Dragnea si Carmen Dan.

„Aceasta situatie a fost un test pentru toata lumea, pentru toti cei care au avut competente in gestionare. Acum doua nopti l-am cautat vreo trei ore pe prefectul de la Giurgiu. O sa il rog pe domnul ministru sa dispuna incetarea exercitarii pentru prefectul de la Girgiu”, a spus Carmen Dan, dupa o vizita de lucru la Ministerul Transporturilor, relateaza News.ro.

Ea a adaugat ca e „e nepermis sa fii de negasit” in momente de criza, mai ales ca in judetul Giurgiu exista si vama.

Zorinel Niculcea a fost numit in functia de prefect al judetului Giurgiu in aprilie 2016. Anterior, el a fost in doua randuri prefect de Teleorman, sustinut de PNL.

Carmen Dan, colaboratoare veche a lui Liviu Dragnea, a fost si ea prefect de Teleorman, imediat dupa plecarea lui Niculcea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: