Renate Weber si Norica Nicolai, excluse din PNL

politica

Conducerea vechiului PNL a decis miercuri excluderea din partid a europarlamentarilor Renate Weber si Norica Nicolai.

”Astazi am fost exclusa din PNL. Nu este un moment usor. PNL este partidul in care am evoluat ca om politic si, indiferent de decizia celor care acum sunt fostii mei colegi, voi continua sa cred in doctrina liberala si voi sprijini intotdeauna initiativele PNL atunci cand vor concorda cu valorile si principiile care ma calauzesc. La fel cum voi continua sa imi exprim dezaprobarea fata de actiunile si initiativele pe care le voi considera in afara acestor valori si principii”, a scris europarlamentarul.

Chiar daca recunoaste ca nu este un moment tocmai usor, ea continua sa considere ca apartenenta sa la ALDE este un lucru firesc: ”In ceea ce priveste decizia apartenentei mele la grupul ALDE, aceasta este fireasca, atat pentru ca valorile acestui grup sunt cele pentru care am luptat intotdeauna si voi continua sa lupt, cu fiecare luare de pozitie si vot, dar si pentru ca multi din cei care au votat PNL la europarlamentarele din 2014 au facut-o si pentru ca am promis ca vom continua alaturi de liberalii si democratii din Parlamentul European. Iar acest lucru il stiu din sutele de mesaje primite!”, a mai scris Renate Weber.

”Ii sunt recunoscatoare PNL ca a crezut in mine toti acesti ani, insa consider ca datoria mea principala este fata de cei care m-au ales sa ii reprezint si lor le promit ca voi face tot ce imi sta in putinta, la fel ca si pana acum, sa nu ii dezamagesc”, a scris Weber in incheiere.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: