Renzo Bossi, fiul fondatorului partidului extremist italian Lega Nord, s-a casatorit cu o femeie de afaceri romanca

externe

Corina Juncu, Renzo Bossi, casatorie, Lega Nord, Italia

Renzo Bossi, al doilea fiu al fondatorului Ligii Nordului, Umberto Bossi, s-a casatorit cu femeia de afaceri romana Izabela Corina Juncu. Se stie ca nunta a fost foarte intima, a avut loc in prezenta a aproximativ cincisprezece invitati, majoritatea membri ai familiei (niciun politician nu ar fi fost invitat, se pare).

Potrivit cotidianului italian Corriere della sera, ceremonia civila a avut loc la Gemonio, un sat din zona Varese unde locuieste familia Bossi, fiind oficiata chiar de primarul localitatii, Samuel Lucchini. Sotii au anuntat ca ulterior se va desfasura si o ceremonie religioasa. Prezent la nunta sobra a fost tatal, Umberto Bossi, care a sosit la eveniment intr-un scaun cu rotile impreuna cu sotia sa Manuela Marrone.

Ales la scrutinul regional din Lombardia in 2010, Renzo Bossi a avut o istorie importanta in politica ca consilier regional al Ligii din Lombardia. El a demisionat in 2012 in urma unei anchete privind utilizarea finantarii publice din Liga Nordului in scopuri personale . Acum se dedica activitatilor antreprenoriale ale familiei: cu ani in urma a deschis o firma agricola in Brenta, oras din Valcuvia. „Traiesc mai bine ca fermier, in afara de politica ”, declara el in 2014. „ In aer liber mi-am gasit linistea ”.

Izabela Corina Juncu, antreprenoare de origine romana cu peste 60 de mii de urmaritori pe Instagram, lucreaza in sectorul parfumurilor. A fondat Notorious Stories, o companie care organizeaza evenimente speciale pentru iubitorii de parfumuri, si este consultanta pentru unele marci. Ea s-a definit ca fiind „o femeie ca multe altele, cu sentimente si pasiuni normale, cu o rutina riguroasa de activitati aparent banale”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: