REPER al lui Ciolos poate fi votat, partidul a fost infiintat oficial: „Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil”

politica

Dacian Ciolos, REPER, majoritate proeuropeana, Parlamentul European, marja de eroare

Partidul REPER este infiintat oficial, dupa ce primit hotararea definitiva a Tribunalului Bucuresti, la doua luni de la depunerea actelor, au anuntat, miercuri, reprezentantii acestei formatiuni politice.

Cei cinci fondatori – Ramona Strugariu, Dragos Pislaru, Dacian Ciolos, Dragos Tudorache si Alin Mituta – precizeaza ca urmeaza sa inceapa dezbaterile pe documentele de functionare a partidului.

„Este o zi importanta pentru noi si speram sa fie una importanta pentru democratia si pluralismul politic din Romania. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Romanie prospera, europeana si dreapta pentru toti cetatenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu solutii si pentru cei expusi saraciei care nu pot face fata cresterii preturilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar si cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creeaza sau dezvolta o afacere in Romania. Un partid pentru care egalitatea de gen si de sanse este o regula. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care intelege si sprijina copiii si tinerii, dar care gandeste si programe pentru ca seniorii sa aiba o viata activa si demna”, au declarat copresedintii REPER, europarlamentarii Ramona Strugariu si Dragos Pislaru, potrivit unui comunicat de presa.

Conform acestora, REPER este, totodata, „un partid care se concentreaza pe solutii concrete pentru educatie, sanatate si mediu, pe o administratie mai eficienta si responsabila”, precum si „un partid pentru cei de acasa, dar si pentru romanii care au fost nevoiti sa plece in afara tarii”, „un partid cu solutii pe termen lung pentru agricultorii romani”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: