politica

Repetentul Tariceanu tine sa ii dea lectii lui Augustin Lazar: „Nu are pregatirea necesara juridica, face confuzii grave juridice”

Procurorul general, Augustin Lazar, nu are pregatirea necesara juridica, pentru ca face ”confuzii grave juridice”, declara presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Intrebat miercuri, intr-o conferinta de presa la Mamaia, pe cine vede la conducerea DNA, Tariceanu a raspuns: ”Ati auzit ca are Parlamentul vreo atributie in acest sens? Nu cunosc pe niciunul dintre cei care sunt candidati si chiar daca mi-as dori pe cineva, daca as cunoaste pe cineva, nu as avea nicio cadere sa spun. Nu cunosc pe niciunul, nu ma intereseaza de unde vin, singurul criteriu care trebuie avut in vedere – un criteriu profesional, pentru ca daca ma uit la domnul procuror general Lazar imi dau seama ca el nu are pregatirea necesara juridica, pentru ca face confuzii grave juridice, semnalate de ministrul Justitiei”.

In opinia lui Tariceanu, in functia de procuror sef al DNA este nevoie de o persoana care sa aiba cunostinte juridice solide si sa aiba un profil moral care sa-l recomande pentru un astfel de post, mai scrie Mediafax.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Emil Boc vrea doar interviuri cu intrebari regizate. Ce a patit o jurnalista Euronews: „Iese, tranteste usa salii de sticla si pleaca”

Dana Cotovanu, jurnalista la Euronews Romania, relateaza o situatie revoltatoare in legatura cu primarul Clujului,…

3 ore ago

PSD-istii anunta razboi. Baron local: „Astazi ne-am luat hainele de razboinici, Romania va avea un presedinte sustinut de PSD”

Presedintele CJ Arges, Ion Minzina (PSD, fost PRM), a anuntat sambata ca "Romania va avea…

O oră ago

Tarile NATO vor trimite noi sisteme de aparare antiaeriene Patriot in Ucraina. Cine nu are arme va furniza sprijin financiar

Statele NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare…

O oră ago

Dupa caldura, in Apuseni a revenit zapada

In zona Muntilor Apuseni a revenit ninsoarea. In doar cateva zeci de minute, la Scarita-Belioara…

2 ore ago

Statele Unite vor incepe sa aprovizioneze Ucraina cu armament „imediat” dupa ce Congresul va aproba pachetul de ajutor

Casa Alba se asteapta ca furnizarea de ajutor militar american sa inceapa „imediat”, dupa ce…

2 ore ago

A murit barbatul care si-a dat foc in semn de sustinere a lui Donald Trump

Barbatul care si-a dat foc in fata tribunalului unde desfasoara procesul fostului presedinte american Donald…

2 ore ago