Replica dura a lui Ghinea pentru Budai, Chirieac si „alti borfasi: „Organizatia pe care am fondat-o nici nu este eligibila si nici nu va lucra cu fonduri de asistenta tehnica din PNRR”

politica

Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, are o replica dura pentru ministrul Muncii, Marius Budai, dupa ce acesta l-a acuzat ca in PNRR si-a pregatit in avans bani pentru a oferi acum consultanta.

”Omul care a pus banii de consultanta in PNRR va face consultanta pe PNRR? I-am adresat o intrebare publica, nu mi-a raspuns”, l-a acuzat Budai pe Ghinea la Romania TV.

Replica lui Ghinea este dura si taioasa: „Budai continua sa demonstreze ca este si idiot si ticalos”.

Mesajul integral al lui Ghinea, postat pe Facebook:

„Pesedistii nu mai termina cu smiorcaiala. Cativa idioti si o lamurire.

Acum, nu stiu ce m-a intrebat Budai public, ca nu stau sa urmaresc toate prostiile pe care le zice.
Am zis insa un lucru intr-un interviu azi si reiau:

Sa afirmi ca eu am pus consultanta in PNRR inseamna sa fii idiot. Au fost cereri de la institutii multe pentru asistenta si eu am scos o buna parte dintre ele, o alta parte a fost scoasa de Comisia Europeana. Tocmai, ca am limitat asistenta tehnica. A ramas doar unde au demonstrat lipsa de capacitate de implementare. Asistenta tehnica din PNRR e sub 1%. Comparativ cu fondurile europene clasice unde e 7%. Sa afirmi ca motivul prezentei acelei finantari ar fi ca sa ofer eu consultanta inseamna sa fii si ticalos. Nu exista consultanta ca atare.

Budai continua sa demonstreze ca este si idiot si ticalos.

Face aceste acuzatii aberante tocmai cand anunta ca ia consultanta (de fapt, asistenta tehnica, dar semianalfabetii nu fac diferenta) de la Banca Mondiala pentru legea pensiilor.

Fa, ma, tu daca esti destept si expert. Renunta la consultanta si fa legea pensiilor, ca de aia iei salariu!

Ca sa fie clar, pentru ca PSD a dat ordin sa perpetueze calomnia asta si eu nu am site-urile lor slinoase la dispozitie, rog media sa ma intrebe si pe mine niste factualitati care ma privesc.

In anuntul retragerii mele din functia de vicepresedinte USR am mentionat explicit Parlamentul European. Care are posibilitati de finantare pentru policy. Trebuie sa fii idiot sa intelegi de aici ‘consultanta din PNRR’. Nici o legatura.

Deci, ca sa se calmeze PSD, Nistorescu, Chireac si alti borfasi obisnuiti ca daca lucrezi cu bani publici musai furi: Organizatia O Tara ca Afara pe care am fondat-o nici nu este eligibila si nici nu va lucra cu fonduri de asistenta tehnica din PNRR.

Vom face insa o campanie de crowdfunding, asa incat dumneavoastra veti putea fi mogulii nostri”, a precizat Ghinea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: