Replica lui Cozmin Gusa pentru Vintu: „Am cam rupt prietenia cu el in 2008 cand l-a sustinut pe Oprescu, o decizie mercandila”

news

Cozmin Gusa, coproprietar al postului Realitatea, a intervenit telefonic pentru B1TV dupa interviul oferit in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei si a raspuns afirmatiilor facute de Sorin Ovidiu Vintu privind relatia cu actualul arestat.

„A avut si vremuri mai bune Sorin, ca sa fiu dragut. Timpul trece si nu ne iarta. S-a racorit intr-un fel prin acest interviu. (…). Am cam rupt prietenia cu el in 2008 cand l-a sustinut pe Oprescu, o decizie mercandila, cand eu am candidat la Primaria Capitalei. Si sigur impotriva lui Basescu in 2009 ne-am unit intr-un fel dar nu a mai fost prietenie”, a precizat Gusa.

„Eu din februarie 2010 nu i-am mai raspuns la telefon indiferent de unde ma suna, pentru ca jocul lui din 2009 de la final impotriva lui Geoana nu i l-am mai putut ierta. Cand a inceput discutia despre Realitatea cu partnerul Maricel Pacurariu, nu am mai vorbit cu el, nu am mai comunicat nici la telefon nici direct, toate discutiile legate de Realitatea, desi el ma invoca sa fiu prezent, nu am fost prezent”, a declarat Cozmin Gusa.

Patronul de la Realitatea a mai adaugat ca „am recunscut si la DNA acest lucru, dar este doar jumatatea de adevar care ii convine lui Sorin sa o prezinte”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: