Replica TSD dupa ce tinerii PNL i-au injurat pe pesedisti: „Altfel a fost la intalnirile noastre, am avut discutii si dezbateri concrete si am cautat sa venim cu idei si propuneri care ii vizeaza pe cei de varsta noastra”

politica

Liderul Tineretului Social Democrat (TSD), Mihai Alexandru Ghigiu, are o replica acida dupa ce tinerii liberali i-au injurat pe pesedisti la o petrecere in cadrul Scolii de Vara a TNL.

„Imi place sa cred ca noi, tinerii, suntem viitorul acestei tari si tot ce facem astazi este pentru Romania de maine. Iar cand alegem sa ne implicam in politica, contributia pe care o aducem acestui viitor este una insemnata. Dar adevarul este ca nu are loc nicio schimbare daca in actiunile noastre uitam de educatie si respect.

Recunosc, am ramas surprins intr-un mod mai putin placut dupa ce am auzit care a fost deviza Scolii Politice de Vara a GeneratieiAltfel. Nu m-am gandit nicio clipa ca workshopurile lor sunt cu si despre injuraturi!

Realitatea este ca altfel a fost la intalnirea tinerilor social-democrati, unde am avut discutii si dezbateri concrete si am cautat sa venim cu idei si propuneri care ii vizeaza pe cei de varsta noastra. A fost altfel pentru ca punem accent pe educatie, vrem un mediu mai curat si ne dorim, nu numai la nivel declarativ, sa traim intr-o Romanie digitalizata si moderna.

Acesta este rolul nostru, dragi colegi liberali!

Asta inseamna o clasa politica matura, axata pe problemele reale ale societatii.

Am vazut ca liderul TNL, Mara Mares, si-a cerut scuze prin intermediul presei. Colegii mei si cu mine acceptam scuzele, iar pentru ca… asa cum spuneam, TSD e obisnuit sa caute solutii, ii invitam pe cei care au ales sa-si manifeste latura liberala in acest fel sa participe si la workshopurile GeneratiaEducata. Tinem legatura si poate pastram cateva scaune libere si la sesiunile noastre de formare!”, a scris

Tinerii liberali i-au injurat pe aliatii din PSD in timpul unei petreceri organizate la Venus in cadrul Scolii de vara a TNL. Ei au strigat „Muie PSD, muie PSD. Se stie… muie PSD”.

Tinerii PNL au scandat „Muie PSD” in timpul unei petreceri organizate in cadrul Scolii de vara a TNL de la Venus, conform mai multor inregistrari postate online.

„Imi cer scuze in numele Tineretului National Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Marturisesc ca am aflat acum putin timp si cu mare neplacere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile sa identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect. Zilele petrecute la Scoala de Vara au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activitati ne caracterizeaza, iar pe altele le regretam”, a anuntat presedintele TNL, Mara Mares.

Mai mult despre: ,

Comentarii: