Reportaj naucitor la Antena 3. De la „Ardei umplut” s-a ajuns la „legendara mama a lui Ion Cristoiu”

news

Antena 3 a difuzat duminica, in ziua de Paste, un reportaj omagial la adresa lui Ion Cristoiu. Reportajul a fost realizat chiar de catre una dintre vedetele postului lui Voiculescu, Ana Maria Roman, care s-a deplasat cu Cristoiu pana in comuna natala a acestuia, Gagesti.

Injurat ani in sir de Antena 3, Cristoiu a redevenit „Maestru” din „Ardei umplut”. S-a ajuns pana acolo incat Antena 3 a transformat-o si pe mama lui Ion Cristoiu in „legendara” pentru simplul motiv ca a dat nastere „maestrului”.

Diresctorul Antena 3, Mihai Gadea, si Ion Cristoiu s-au injurat o perioada indelungata de timp, pe toata perioada celui de-al doilea mandat al lui Traian Basescu. Gadea a fost ajutat si de Mircea Badea, care in 2013 spunea ca o sa se „pise” pe mormantul lui Cristoiu.

Mircea Badea a mai spus despre Cristoiu ca este un „ardei umplut”. „Bodyguardul lui Obama e reptilian. Cica este extraterestru si este din ala care isi schimba forma(…). Cristoiu si-a pastrat forma, dar ce n-ar fi dat sa si-o poata schimba. Nu a putut asta. Inauntrul lui sigur este un extraterestru si ala este sub forma de ardei umplut”, a spus Badea, citat de Antena 3.

Nici Cristoiu nu s-a lasat mai prejos. El spunea ca Gadea si Badea sunt „slugile lui Voiculescu”.

„Adica, potrivit lui Victor Ponta, toti ziaristii din Romania care au denuntat incalificabilele linsaje ale slugilor lui Dan Voiculescu sunt agenti ai propagandei lui Traian Basescu si au avut drept tinta pe Ochi Pisaciosi de Mihai Gandea si pe Mutunache de Mircea Badea”, spunea Cristoiu pe blogul sau in 2014.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: