„Reprezentam o noua generatie de politicieni”. Anuntul candidatilor PMP din Capitala

politica

Mihail Neamtu, candidat al PMP la Primaria Sectorului 3, sustine ca oamenii lansati de PMP la alegerile locale din Bucuresti reprezinta „o noua generatie de politicieni care isi asuma reformele lansate de Presedintele Traian Basescu”. Consilierii PSD din Capitala au votat insa constant alaturi de cei ai PSD.

„Totul se joaca la Bucuresti! Traian Basescu a fost unul dintre cei mai buni Primari ai Romaniei post-decembriste, programul sau fiind axat pe nevoile urgente ale bucurestenilor: apa calda, tramvaie silentioase, pasajul Basarab. Aceste proiecte trebuie continuate si completate de-o echipa curajoasa in fiecare sector al Capitalei.

Reprezentam o noua generatie de politicieni care isi asuma reformele lansate de Presedintele Traian Basescu. Suntem acei lideri conservatori preocupati de libertatea financiara a romanilor, reducerea birocratiei si digitalizarea serviciilor, cresterea capitalului autohton si stoparea exodului de creiere, prosperitatea familiilor, educatia performanta, cultura nationala si cresterea demografica. Refuzam ingineriile sociale, ideologizarea educatiei sau atacul la adresa civilizatiei iudeo-crestine”, a scris Neamtu pe Facebook.

Traian Basescu si-a depus, duminica, la pranz, la Biroul Electoral Muncipal. candidatura pentru Primaria Capitalei. El a fost insotit de mai multi lideri ai PMP.

„Mi-am depus candidatura. Sper ca sunt indeplinite toate conditiile. De acum incepe lupta. Sper sa obtin mult peste 30%. Va pot spune ca voi face peste 30%, vom vedea daca asta este suficient”, a declarat Traian Basescu.

Bsescu este cotat intr-un sondaj INSCOP realizat in perioada 23 iulie – 8 august cu 8,4%. Un alt sondaj realizat in aceeasi perioada de Cult Market Research, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, il coteaza cu 5%.

Citeste si: Basescu isi va retrage candidatura pe 24 august. Jocurile spectaculoase pentru Primaria Capitalei

Basescu, care a mai detinut un mandat la Primaria Capitalei in perioada 2000 – 2004, a declarat, luni seara, dupa ce a fost facut anuntul privind candidatura sa, ca fiecare are sansa lui.

”Fiecare are sansa lui. Marimea partidelor ii legitimeaza pe unii sa fie mai optimisti, unii mai optimisti decat trebuie, dar mai optimisti”, a declarat Traian Basescu, luni seara, la B 1 Tv, referitor la candidatura sa la Primaria Capitalei.

Basescu a reiterat ideea ca a fost unul dintre cei care au initiat sustinerea lui Nicusor Dan.

Intrebat ce crede despre declaratia lui Nicusor Dan potrivit careia sustinatorii PMP vor vedea avantajele unui vot util si-l vor vota pe el, nu pe Traian Basescu, fostul primar general a declarat: ”Eu am mai vazut campanii cu vot util. Am vazut prea multe la viata mea, prea multe competitii, ca sa cred numai in votul util. Cei care se pacaleasc cu aceasta abordre trebuie sa stie ca la votul uninominal este altfel, iar Primaria este despre cineva care poate administra Bucurestiul”.

De asemenea, Basescu a precizat ca nu este in competitie cu Nicusor Dan, ci cu PSD.

Basescu sustine ca sunt prea multe lucruri in Capitala asa cum le-a lasat el dupa ce nu a mai fost primar general.

Liderul PMP, Eugen Tomac, anunta deja miercuri ca s-au strans semnaturile necesare pentru candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, in prima zi fiind adunate 11.480 de semnaturi. ” Va multumim tuturor”, a scris Tomac care a precizat ca actiunea va continua.

”Va multumim tuturor, avem semnaturile pentru candidatura domnului Presedinte Traian Basescu la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti. In prima zi s-au strans peste 11.480 de semnaturi. Va asteptam si astazi alaturi de noi, continuam campania de strangere de semnaturi! Cu Basescu inainte”, a scris Tomac pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: