„Respect, Mircea Badea”. Lesinatul lui Voiculescu si-a gasit un mare sustinator in PSD: „Badea nu rezista de 5 secunde. Badea rezista de 15 ani”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu simte nevoia sa sara in apararea lui Mircea badea. Realizatorul Antena 3 se confrunta cu un urial val de ironii si glume pe Facebook dupa ce a fost facut KO de Teodor Emi in numai 5 secunde.

Plesoianu afirma ca Badea „rezista de 15 ani, cel putin” in lupta cu un „sistem sinistru, cu resurse colosale”. „Badea nu rezista de 5 secund”, subliniaza, penibil, Plesoianu.

„Mircea Badea e in ring, fara pauza, de cel putin 15 ani. In adevaratul RING! Acel ring in care au avut curaj sa intre extrem de putini. Pentru ca in coltul opus e un Sistem sinistru, cu resurse colosale, care e dispus oricand sa calce peste oameni pentru a-si urmari interesele.

…Cine intelege ce riscuri si-a asumat acest om mai ales in ultimii 15 ani, ce a trebuit sa suporte zi de zi fara sa renunte o clipa la marea lui lupta – va spune un singur lucru: RESPECT, MIRCEA BADEA!

Cat despre avariatii sufleteste si putinteii mintal care au impresia ca sunt mari barbati, am un singur comentariu: daca v-ati fi confruntat voi cu amenintarile si razbunarile sefilor unuia dintre cele mai finantate servicii secrete din lume, v-ati fi refugiat din prima secunda la raionul de scutece!

Badea nu rezista de 5 secunde. Badea rezista de 15 ani, cel putin! Si rezista pe bune, fara „#”, pentru noi toti!

Respect, Mircea Badea!”, a scris Liviu Plesoianu pe Facebook.

Imaginile cu Badea cazand lesinat in ring au devenit viralul inceputului de an, fiind comentate de zeci de mii de romani. Doar pe pagina de Facebook a lui Mircea Badea, in face referire la lupta cu Teodor Emi, sunt peste 5.000 de comentarii usturatoare.

Mai mult despre: ,


Comentarii: