news

Restrictii de circulatie pe autostrada Bucuresti-Constanta. Politistii recomanda o ruta alternativa pe DN 3

Pe autostrada A2, Bucuresti – Constanta sunt in vigoare restrictii de circulatie pana la data de 25 aprilie, din cauza unor lucrari la parapetul median, iar soferii sunt sfatuiti sa mearga si pe DN 3, ca ruta alternativa, a informat duminica Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Astfel, li se reaminteste conducatorilor auto ca pana la data de 25 aprilie a.c., pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, circulatia rutiera este restrictionata pe a doua banda a fiecarui sens de mers, fiind deviata pe banda numarul 1, pe tronsonul kilometric 12+300 de metri – 12+500 de metri.

Restrictiile sunt impuse pentru a permite efectuarea lucrarilor la parapetul median in zona intersectarii cu autostrada A0, Sud.

Pentru a evita aglomerarea si timpul indelungat de asteptare la intoarcerea catre Capitala, recomandam soferilor sa aleaga ca ruta alternativa DN 3 Fundulea – Branesti – Bucuresti, cu posibilitatea de parasire a autostrazii prin nodurile rutiere Fundulea, Branesti sau Cernica.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, in zona lucrarilor vor actiona echipaje rutiere pentru fluidizarea traficului, sfatuind conducatorii auto sa nu ruleze sau sa opreasca pe banda de urgenta in mod nejustificat, sa acorde prioritate la patrunderea pe autostrada din zona spatiilor de servicii, sa mareasca distanta in mers, iar in cazul in care incheie coloanele, sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei ce se apropie din spate sa franeze din timp.

 

 

Urmareste-ne si pe:
Flavius Iancu

Share
Published by
Flavius Iancu

Recent Posts

Controversatul sociolog Mirel Palada, condamnat cu suspendare pentru a refuzat sa i se masoare alcoolul din sange. El va face si munca in folosul comunitatii, in cimitire

Sociologul Mirel Palada, cunoscut pentru opiniile si atitudinile sale scandaloase, a fost condamnat definitiv de…

10 minute ago

Bagheta frantuzeasca sarbatorita in Franta cu o emisiune de timbre cu miros

Aproape 600.000 de marci postale cu miros, create pentru a celebra bagheta frantuzeasca artizanala au…

15 minute ago

ELCEN: „Falimentul RADET este rezultatul exclusiv al deciziilor gresite luate de Gabriela Firea in timpul mandatului sau de primar general”

Electrocentrale Bucuresti S.A. (ELCEN), companie aflata in sublordinea Ministerului Energiei, a transmis un comunicat de…

25 de minute ago

Intarziere la aeroportul din Munchen. Activistii Last Generation s-au lipit de o pista

Aeroportul din Munchen a fost inchis pentru scurt timp sambata devreme, dupa ce activistii pentru…

38 de minute ago

Chinezii se lauda ca ar fi inventat o baterie auto care se poate incarca in doar zece minute, asigurand o autonomie de aproape o mie de kilometri

Cercetatorii chinezi sustin ca ar fi dezvoltat o baterie auto revolutionara care se poate incarca…

40 de minute ago

Colectia de monede a unui magnat danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

54 de minute ago