Retelele de socializare rusesti au luat foc dupa anuntul ca Varsovia trimite tancuri grele in Ucraina: „Polonia se pregateste pentru incinerare!”

externe

Vestea ca Fortele Armate ale Ucrainei vor primi in curand zece tancuri moderne Leopard (atatea unitati sunt incluse intr-o companie) i-a surprins pe rusii care sustin razboiul din Ucraina, scrie Glavcom.

Grupurile si canalele „patriotice” rusesti din retelele de socializare au explodat pur si simplu de indignare – dupa cum s-a dovedit, niciunul dintre rusi nu se astepta la o asemenea determinare din partea Occidentului.

„Polonia intra oficial in razboi acum!”, „Polonia se pregateste pentru incinerare!”, „Ei bine, este timpul sa o bombardam”, „Polonezii au vizat deja in mod deschis Ucraina de Vest”, „Vom arunca o bomba nucleara asupra Poloniei, nu va exista nici o riposta”, scriu reprezentantii „poporului frate”, ascunzandu-se in spatele unor avataruri anonime sau pseudonime.

Nu exista deocamdata nicio reactie oficiala din partea autoritatilor ruse la stirea despre transferul tancurilor Leopard.

Reamintim ca Polonia va ceda Ucrainei o companie de tancuri Leopard in cadrul coalitiei internationale, a anuntat presedintele polonez Andrzej Duda in cadrul unui briefing la Liov, la 11 ianuarie.

La Liov a avut loc o intalnire a presedintilor Ucrainei, Poloniei si Lituaniei, care poate fi numita cu siguranta istorica. La urma urmei, seful Poloniei a anuntat ca o companie de tancuri Leopard va fi transferata Ucrainei, ca rezultat al crearii unei coalitii internationale. Decizia a fost deja luata in tara care s-a dovedit a fi cel mai mare prieten al Ucrainei pe toata perioada invaziei armatei ruse.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: