Reuniunea penalilor. Un inculpat foarte agitat anunta ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad

politica

Afaceristul Dan Andronic anunta ca s-a intalnit cu SEbastian Ghita in capitala Serbiei. El a publicat si o fotografie a sa, despre care spune ca a fost facuta de Ghita. Andronic si Ghita sunt inculpati in mai multe procese penale.

„M-am intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad. Reportajul il voi publica in exclusivitate in EvZ. Pana atunci, ca tot m-am apucat de scris, voi ce ati vrea sa aflati despre el?”, a scris Andronic pe Facebook.

„Aceasta poza a fost facuta ieri, 1 iunie, in Belgrad. Cel care a facut poza este Sebastian Ghita. Dan Andronic tine in mana un exemplar din aceea dimineata a ziarului ‘Politika’, cel mai vechi cotidian sarbesc”, a mentionat Andronic in EVZ.

andronic-belgrad

Sebastian Ghita se afla in prezent la Belgrad, sub control judiciar, dupa ce o instanta sarba a decis saptamana trecuta eliberarea sa din arest dupa plata unei cautiuni de 200.000 de euro.

Instantele din Romania au facut cereri pentru audierea prin videoconferinta a lui Sebastian Ghita in trei dosare diferite, a anuntat miercuri Ministerul Justitiei de la Bucuresti, intr-un comunicat.

Dan Andronic a fost trimis in judecata, luna trecuta, de procurorii DNA, in dosarul privind finantarea campaniei prezidentiale din anul 2009, alaturi de Elena Udrea si Ioana Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: