Revelatia unui deputat PSD: „Ciolacu si Paul Stanescu sunt rai, fatarnici, prefacuti si tradatori”

politica

Deputatul PSD Dorel Caprar, exclus din PSD dupa ce i-a cerut lui Ciolacu sa demisioneze, afirma acum ca Marcel Ciolacu si Paul Stanescu sunt „rai, fatarnici, prefacuti si tradatori”.

„Eu in calitatea mea de politician, intotdeauna am gandit si actionat corect si pentru oameni. Am respectat principiile statutare ale PSD-ului, iar in onoranta functie de presedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, mi-am iubit si servit tara in mod exemplar. Da, IMI IUBESC TARA! Aflu ca mari patrioti pana mai ieri, cel putin declarativ, unii dintre colegii din PSD, in frunte cu marele oportunist Mihai Fifor, au votat in unanimitate excluderea mea din PSD. Cei care au ridicat doua maini ca sa fiu dat afara au o mare problema. EI ORI NU INTELEG CE INSEAMNA PATRIOTISMUL, ORI NU MAI AU PIC DE RATIUNE.

Domnilor colegi, haideti sa fim cinstiti. Pana nu demult ne bateam cu caramida in piept ca suntem romani si jucam cartea patriotismului. A fost totul fals, era un joc pentru ca voturile oamenilor sa va basculeze in PARLAMENT. Sunt ingrozit sa vad acest lucru! Sunt consternat si vreau sa-mi cer iertare romanilor carora le-am cerut votul pentru VOI. Sunteti doar o ,,brigada” de oportunisti, falsi cat incape, jigodii politice si care pentru exercitarea unui drept constitutional, respectiv cel al libertatii de exprimare, incercati sa ma pedepsiti pentru ca v-am prezentat romanilor asa cum sunteti. In frunte cu Marcel Ciolacu si Paul Stanescu. Tradatori de tara.

Cum puteti spune ca eu sunt omul lui Iohannis cand stiti prea bine cat am luptat pentru PSD? Pe de alta parte, zau asa, nu poti sa-i reprosezi nimic lui Iohannis pentru situatia din fruntea Camerei Deputatilor. Dar ca sa faci un astfel de lucru trebuie sa ai un tupeu de Simileasca. Eu, impreuna cu alti colegi din Ardeal suntem consternati de abordarea de Ferentari a presedintelui interimar al PSD. O abordare pe gustul ilustrului Fifor. Stiu ca e o nebunie sa fii astazi sincer si cinstit. Imi asum aceasta atitudine.

(…) Imi pare rau domnilor, Ciolacu, Stanescu, Fifor. De astazi sunteti groparii PSD, tradatori de tara si neam. Nu ma puteti exclude pentru ca EU am expus exact principiile PSD. Va mai amintiti in campaniile electorale cum ati spumegat urland peste tot cat de patrioti sunteti? In mod cert ati uitat, dar nici eu, nici ceilalti cetateni ai Romaniei, nu am uitat. De aceea, nu pot sa tac si sa va permit sa actionati nestingheriti impotriva securitatii nationale a Romaniei. Iar cetatenii acestei tari a carei Constitutie am jurat cu totii sa o respectam, trebuie sa va vada exact asa cum sunteti, rai, fatarnici, prefacuti si tradatori”, a scris deputatul PSD pe Facebook.

Biroul Politic Judetean al PSD Arad a decis, joi seara, excluderea din partid a deputatului Dorel Caprar, fost presedinte al filialei.

Decizia de excludere ar fi fost solicitata chiar de catre Marcel Ciolacu, informeaza Ziar de Arad. Ciolacu a declarat de mai multe ori, dupa ce a venit in fruntea PSD, ca nimeni nu va fi exclus cat timp el va conduce partidul.

„Aceasta excludere nu poate fi facuta decat de Comitetul Executiv National. Nu inteleg de ce, inteleg ca ar fi fost discutii ca as fi adus grave prejudicii de imagine PSD. (…) Ce au facut Ciolacu si Stanescu este tradare de tara. Ce a facut Ciolacu si gasca lui este fara precedent, ar trebui sa plece rapid”, a declarat Caprar, vineri, pentru Tv Arad.

In urma cu doua zile, Caprar a cerut demisia lui Ciolacu dupa ce Camera Deputatilor a adoptat tacit legea Autonomiei Tinutului Secuiesc.

Mai mult despre: ,

Comentarii: