Revenirea lui Nastase. Fostul puscarias, fotografiat in mijlocul unor PSD-isti de frunte: Corlatean, Serban Nicolae, Mircea Cosma

politica

Serban Nicolae si Titus Corlatean, fruntasi ai PSD, s-au fotografiat joi cu Adrian Nastase, fost puscarias, in parcul Constantin Stere din Ploiesti cu ocazia aniversarii semnarii Tratatului de la pace de la Trianon. Alaturi de cei trei se afla si celebrul baron penal Mircea Cosma, trimis in judecata pentru numeroase fapte de coruptie.

„Exact in urma cu o suta de ani, la 4 iunie 1920, puterile aliate castigatoare in Primul Razboi Mondial semnau Tratatul de la pace de la Trianon, prin care erau recunoscute, la nivel international, frontierele Romaniei, reintregite cu Transilvania.

La Ploiesti, in Parcul Constantin Stere, a fost marcat acest important moment de istorie romaneasca, la initiativa Asociatiei Mihai Viteazul. M-am bucurat sa fiu prezent, in numele Fundatiei Europene Titulescu, cu atat mai mult cu cat Nicolae Titulescu a fost unul din semnatarii acestui document din partea Romaniei. Fundatia a primit si placheta jubiliara cu efigile semnatarilor romani – dr. Ion Cantacuzino si Nicolae Titulescu

Cu ocazia marcarii acestui centenar, va invit sa urmariti si dialogul pe care l-am realizat cu senatorul Titus Corlatean, membru al Consiliului FET, initiatorul legii adoptate de Parlamentul Romaniei, prin care ziua de 4 iunie este declarata Ziua Tratatului de la Trianon”, a scris Nastase pe blogul lui.

Cel din dreapta este Bogdan Toader, candidat al PSD la functia de presedinte al CJ Prahova.

Mircea Cosma si fiul sau, Vlad Cosma, au fost trimisi in judecata de catre DNA in aprilie 2014, alaturi de alte doua persoane. Vlad Cosma este acuzat de DNA de trafic de influenta, Razvan Alexe este cercetat pentru trafic de influenta si dare de mita, iar Mircea Cosma si Daniel Alixandrescu sunt judecati pentru luare de mita si abuz in serviciu. In prima instanta, fostul presedinte CJ Prahova, Mircea Cosma si fostul deputat PSD Vlad Cosma au fost condamnati la 8, respectiv 5 ani de inchisoare. Insa la pronuntarea pe apel, instanta suprema a decis rejudecarea cauzei.

Mircea Cosma a participat recent la alegerile interne din PSD Prahova, unde participantii i s-au adresat cu apelativul „domnule presedinte”.

Comentarii: