„Revolta din penitenciare este pusa la cale de Dragnea si de penalii din PSD. Vor sa dea jos ministrul Justitiei” – Ovidiu Raetchi

politica

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma ca revolta din penitenciare este o tema promovata de PSD pentru a obtine demisia Ralucai Pruna, ministrul Justitiei, potrivit News.ro.

„Revolta” din penitenciare este o tema hranita de Liviu Dragnea si aripa penala din PSD pentru a obtine demisia ministrului Justitiei. Aceasta demisie a fost ceruta recent de Dragnea direct premierului Ciolos – fara alt motiv aparent decat consacrata angoasa pesedista in fata legii aplicate intransigent, fara indulciri in materie de coruptie sau abuz in serviciu”, a scris Ovidiu Raetchi pe Facebook.

Deputatul PNL considera ca „refuzul lui Ciolos de a o remania pe Raluca Pruna este urmat de o insurectie a inchisorilor, pe model sud-american, tratata de comunicatorii pesedisti ca prioritate publica absoluta”.

„Nu vom vedea nici pe departe aceeasi reactie in cazul muribunzilor napaditi de viermi din spitalele romanesti – confortul lui Nutu Camataru e mai important”, adauga Ovidiu Raetchi.

Potrivit liberalului, „bilantul guvernului Ponta in materie de reforma a sistemului penitenciar este zero”.

„Astazi, insa, nimeni nu intrece PSD in indignari de tip Che Guevara. Ideea e sa-ti pui tricoul corect, rosu, revolutionar cand te intorci din Dubai Marina. In tot acest context, sprijinirea ministrului Justitiei in fata ofensivei conduse de Dragnea mi se pare o datorie civica”, mai scrie Ovidiu Raetchi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: