REVOLTA fara precedent din cauza primarului Capitalei. Toti au plecat, Firea a ramas doar cu pesedistii ei in sala – VIDEO

politica

Consilierii municipali ai PNL, USB si PMP au parasit, miercuri, sala in care se desfasura sedinta CGMB, exprimandu-si in acest fel dezacordul fata de faptul ca a fost adoptat un proiect de hotarare care nu ar avea consecinte juridice.

Consilierii au iesit din sala, dupa ce CGMB a adoptat o hotarare in baza careia in Bucuresti va fi infiintata Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic.

Nicusor Dan (USB) a declarat ca proiectul este o „foaie de hartie fara valoare juridica”, care, conform legii contenciosului administrativ, nu are niciun efect.

„Este un simplu act populist prin care administratia Primariei vrea sa ne spuna ca vrea sa faca aceasta Administratie Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic.

(…) Am parasit sedinta de astazi a Consiliului general dupa ce Gabriela Firea si consilierii PSD au refuzat dezbaterea transparenta si justificarea cheltuirii fara licitatii a 35 de milioane de euro din banii bucurestenilor. Consiliul general dominat de PSD a fost astazi nu un loc de dezbatere publica, ci un circ de remarci grobiene si insulte.”, a declarat el, adaugand ca proiectul ar trebui sa includa obiectivele, regulamentul de organizare si functionare.

„Am parasit sedinta Consiliului general de astazi dupa bataia de joc si simulacrul de dezbatere orchestrate de Firea si PSD. Oricarui argument legal sau administrativ, Firea si PSD au raspuns cu populism”, a completat ulterior Nicusor Dan.

Ciprian Ciucu (PNL) s-a declarat la randul lui nemultumit de faptul ca exista o serie de proiecte „privind aprobarea de principiu”, dar care nu vizeaza lucruri concrete.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: