REVOLTA in avion. Politia a fost chemata de DOUA ori – video

news

Incident neobisnuit intr-un avion Qatar Airways. Politia britanica a trebuit sa intervina de doua ori, dupa ce pasagerii au intrat in conflict cu personalul avionului. Ei erau nemultumiti ca au fost tinuti prea mult in asteptare.

Avionul a aterizat la Birmingham, luni noapte, dupa ce vantul puternic l-a impiedicat sa ajunga la destinatie, in Manchester. Pasagerilor li s-a cerut sa astepte la locurile lor pana ce aeronava va fi realimentata si pana cand va sosi un nou echipaj.

Politia a fost chemata, prima data, dupa ce unii pasageri au inceput sa faca scandal. A doua oara, iar a trebuit sa intervina, pentru ca pasagerii doreau sa coboare cu forta din avion.

„O doamna in varsta a inceput sa tremure langa mine. Am cerut o patura, dar nu erau indeajus. Cand vom ajunge acasa va trebui sa dorm doua zile ca sa ma refac”, a povestit un pasager, citat de The Independent.

Pana la urma pasagerilor li s-a permis sa coboare in aeroport. Filmarile, in care se vad cat de frustrati si nervosi erau,  cu ajuns apoi pe Youtube.  Scandal a fost si la Manchester, unde pasagerii au trebuit sa astepte 24 de ore avionul, care a ramas blocat in Birmingham, pentru cursa la Doha.

Un purtator de cuvant al Qatar Airways si-a cerut scuze pentru intarziere. Ea a spus ca avionul nu a putut sa zboare pana la Manchester pentru ca echipajul isi terminase tura, pana ce s-a facut realimentarea.

Politia din confirmat ca a fost chemata de doua ori, insa a precizat ca nu a fost depusa nicio plangere.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: