Revolta uriasa a romanilor baga SPAIMA in PSD. Mesaj disperat al lui Dragnea: „Am sustinut si sustin lupta impotriva coruptiei!”

politica

Este furtuna pe Facebook dupa ce senatorii PSD si ALDE au blocat actiunile justitiei impotriva lui Gabriel Oprea in cazul mortii lui Bogdan Gigina. Sute de mii de romani isi manifesta indignarea, in timp ce in marile orase se anunta proteste ample. Liviu Dragnea a intrat in panica.

Miercuri, aproape de miezul noptii, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj inspaimantat pe Facebook. Desi parlamentarii PSD s-au opus de cele mai multe ori solicitarilor DNA, cum au procedat si in cazul Oprea, el tine sa afirme ca „sustin lupta impotriva coruptiei!”.

„1. Am sustinut si sustin lupta impotriva coruptiei!
2. Ca sa fie clar pentru toata lumea: la alegerile din 11 decembrie, Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD!”, a scris Liviu Dragnea.

screen-shot-2016-09-22-at-00-04-34

Insa Dragnea nu a reusit sa-i pacaleasca pe internauti, care au comentat imediat foarte acid.

screen-shot-2016-09-22-at-11-07-53 screen-shot-2016-09-22-at-00-05-23

Mii de romani sunt asteptati, joi, la proteste in marile orase la Romaniei. La Bucuresti se vor strange, de la ora 18.00, in fata Senatului, in timp ce la Cluj vor fi prezenti de la aceeasi ora in Piata Unirii. Proteste similare sunt anuntate si in Timisoara si Brasov.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: