#REZIST. Fara penali la parada militara de 1 Decembrie. Deplasare la Parlament si miting in Piata Victoriei

news

Grupurile #REZIST s-au organizat pentru vineri, 1 Decembrie. De Ziua Nationala protestatarii si-au dat intalnire la Arcul de Triumf pentru parada militara. Este anuntata apoi o deplasare la Parlament si de la or 18.00 protest in Piata Victoriei.

”Fara penali la parada militara” este indemnul grupurilor #rezist care fac apel pe Facebook la o prezenta cat mai mare de Ziua Nationala. Intalnirea este la ora 10.00, la Arcul de Triumf. Evenimentul este organizat de pagina Insistam care a fost urmarita in ultima saptamana de peste un milion de persoane. Jurnalistul Malin Bot a scris pe Facebook ca va participa alaturi de protestatarii #rezist, de la ora 10.00, la intalnirea de la Arcul de Triumf si apoi la parada militara.

Alte grupuri #rezist au anuntat ca vor merge la Parament dupa parada militara, pentru a atrage atentia asupra modificarilor legilor Justitiei pe care Dragnea le forteaza, in ciuda opozitiei societatii civile, magistratilor si partenerilor strategici ai Romaniei.

#nextlevel este hashtag-ul sub care mii de utilizatori Facebook vorbesc, de la protestul de duminica, despre pichetarea Parlamenului Romaniei si  un protest in timpul zilei, cand majoritatea controlata de Dragnea si Tariceanu va incerca sa voteze, in plen, legile care scapa coruptii de DNA si de Justitie.

De la ora 18.00, toate comunitatile care sustin protestul #rezist au promovat evenimentul organizat de pagina Coruptia Ucide, in Piata Victoriei.

Comentarii: