Rezolutia PE, prezentata de Gadea drept o uneltire a lui Soros: „Se pune benzina”. Liste negre cu cei care au votat rezolutia „impotriva Romaniei”

news

Delir total in emisiunea „Sinteza zilei” de marti seara, in urma adoptarii cu un vot masiv a Rezolutiei Parlamentului European privind statul de drept din Romania si a publicarii Raportului MCV.

Realizatorul Mihai Gadea a prezentat un senariu in care se impletesc „forte onscure”, „ura impotreiva Romaniei”, Dacian Ciolos si nelipsitul George Soros.

„Este un razboi in care lupta forte obscure. Se incearca isterizarea opiniei publice, este un razboi psihologic. Priviti cu atentie sa vedeti ce este in spatele acestor lucruri. Se pune benzina, guvernul trebuie sa pice”, a sustinut Gadea.

In continuare, Gadea a sugerat ca adoptarea rezolutiei este rezultatul unei consipratii pusa la cale de Soros si Germania.

„Monica Macovei, care are legatura cu domnul Soros, a jubilat cand s-a votat rezolutia. Unde credeti ca dadea astazi interviu, inainte de votarea rezolutiei, in care cerea daramarea Guvernului? La Deutsche Welle (postul public de radio al Germaniei)”, a predicat realizatorul Antena 3.

Apoi, el a prezentat o lista cu europarlamentarii romani care au votat in favoarea rezolutiei.

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: